MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Koukol

2015-05-30 07:37

Těm našim politikům, kterým zakázali Rusáci vstup to zvedne jejich "rating"

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#49163 Re:

2015-05-30 07:53:11

#49161: Koukol -  

KGBák Fülle se vždy tvářil ,že se neúčastnil KGBáckých večírků na ruské ambasádě, které se tam začaly pořádat od doby, kdy KGBák Klaus vlezl na Hrad. 

Zvláštní je ta shoda náhod, že právě od doby, co KGBák Klaus vlezl na Hrad si tahle pakáž začala opět "rozdělovat úkoly". 

IDnes: Studovali v Moskvě a mají večírek na ambasádě. Celebrity českého byznysu

Nikdy jsem KGBákovi Füllemu nevěřil, že nebyl neverbován KGB a to mimo jiné proto, že mnoho lidí, kteří studovali v Rusku za bolševika vcelku v klidu potvrdí, že jsou vlastně dvojitými agenty tedy, že je naverbovala jak KGB taki StB a tvrdí, že se tomu nedalo vyhnout. Mnozí považují svoji ambici studovat v Rusku za nejblbější nápad jejich života.  Mrzí mne ovšem velmi, že se tito studenti nespojí mezi sebou, nezaloží občanské sdružení a nevystoupí s tím, že byli naverbování do KGB. Překvapuje mne, že o tom nechtějí veřejně promluvit, přestože chápu, že by jim za takové zveřejnění hrozí v podstatě trest smrti. KGB tedy dnešní FSB je stále zločinnou organizací, o tom není těch nejmenších pochybností. 

Uvidíme, jaká bude budoucnost, ale skutečně by to pro KGBáka Fulleho mohla být obrovská rehabilitace, přestože je klidně možné, že je to jen KGBácká hra, Fulle byl bohužel u součásných problémů Ukrajiny.