MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#49772 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Za flašku chlastu tu ruská pakáž v kasárnách prodala cokoliv...

2015-06-12 08:52

#49768: - Re: Re: Re: Re: Re: Za flašku chlastu tu ruská pakáž v kasárnách prodala cokoliv... 

Dekuji Vam a omlouvam se za hruby vyraz, ktery jsem pouzil .  Kdyz jsem hodne nastvany ( vetsinou kvuli komunisticke chatre) ,  tak si "servitky" neberu .

Pokud jsem napsal - lide si pamatuji -  mel jsem na mysli  NORMALNI  OBCANY .  Komunisticky pooovl si nic nepamatuje, nebo pouze to, co se jim hodi .

O  IQ volicu Zemana jasne vypovida fakt, ze se nechali oblbnou a obelhat .

Take Vam preji  KRASNY  DEN .

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#49773 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Za flašku chlastu tu ruská pakáž v kasárnách prodala cokoliv...

2015-06-12 10:34:04

#49772: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Za flašku chlastu tu ruská pakáž v kasárnách prodala cokoliv... 

Není se proč omlouvat, drsnějsí charakteristika je bohužel na místě, je to opravdu pakáž. 

Přestože jsem Vaše příspěvky četl mnohokrát, v tomto mne zaujal onen jasný a přímočarý přechod k tomu podstatnému. Neřešíme zločiny druhé světové války, řešíme nedávnou okupaci a v kontextu s ní i současné ohrořený z Ruska. To bylo úžasný.  Povzbudivé je také to, že se vůbec najde někdo, komu stojí za to, do diskuse napsat svůj takto jasný názor.