PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post

Pravda vítězí

#3819 Re: Parodie

2015-06-15 12:36

#3815: Blechy blechám - Parodie 

 Máte naprostou pravdu. Ubohý český národ je tak znuděný, že musí řešit upečené dorty jedné romské rodiny, to je šílenství. Od státu dostali vše, na co měli právo a protože se z toho nedá vyžít, HODNÍ NORMÁLNÍ A NERASISTIČTÍ LIDÉ jim z VLASTNÍ VŮLE posílají na účet peníze, aby se dokázali uživit, ale rodina ty peníze schová pro děti, až půjdou do školy. Jsem rodinný přítel a tudíž vím o všem co rodina dělá nebo nedělá. Vy rasisté si 90 navymýšlíte a 10% někde přečtete a upravíte k obrazu svému a výsledek? LŽI, ZÁVIST, RASISMUS, ŠÍŘENÍ NEPRAVD, NENÁVIST. Další fakta jsou: Saša je po několika vážných operacích kýly (a ještě jí jedna čeká) tudíž NENÍ MOŽNÉ, aby se sama starala o 6 dětí, proto se Tonda musel uvolnit z práce, aby Saše logicky pomohl! Zatímco Tondův majitel mu stále drží místo v prácí, protože ví, že je Tonda slušný pracující a je na něj spolehnutí! Oni se snaží zvládnout 6 malých dětí úplně sami, bez pečovatelek, či rodiny. Jediný kdo jim chodí pomáhat je pouze jedna pečovatelka Petra, která chodí pouze v neděli! Ženský ruku na srdce, která supermanka, by se dokázala SAMA postarat o 6 malých dětí akor po operaci?! Žádná nikdy!! Tuto realitu nikdo z vás nejste schopni příjmout, jste všichni jedna OBROVSKÁ ZÁVISTIVÁ ŠPÍNA TOHOTO STÁTU a všechny své problémy, deprese a mindráky si léčíte na Romech. Jenže tady mílí zlatí neuspějete, my co rodinu známe, víme jak to u nich chodí. Toto jsou fakta, které můžete maximálně obrečet. Tato milující rodina je šťastná, díky bohu zdravá a mají se neskutečně rádi! Toto se vám nepodaří změnit, naopak dáváte těm lidem sílu, postavit se zlobě a nenávisti. Díky vám jsou tak silní a stateční, takže čím víc nenávisti, tím víc síly jim dáváte. Jen tak dál, škodíte pouze sobě! Nebýt to romská rodina, VŠICHNI byste byli na její straně a požadovali pro ně pomoc od státu. Za takové "lidi" by se měl tento stát stydět!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#3820 Re: Re: Parodie

2015-06-15 13:21:04

#3819: Pravda vítězí - Re: Parodie 

 tak jste nam sdelil, jak se maji, a doufame, ze O NICH UZ NEUSLYSIME. 


Nepřihlášený uživatel

#3821 Re: Re: Parodie

2015-06-15 18:46:20

#3819: Pravda vítězí - Re: Parodie 

To je docela zvláštní, co píšete, když rodina v rozhovoru říká, že má tetu Petru na 20 hod týdně a pak ještě jednu chůvu na dalších 20 hodin týdně. Obě od RC Milovice, když 2 chůvy od Klubu dvojčat rodina odmítla.

Předpokládám, že 2 pracovnice, které pomáhaly s domácností a rodina je měla přislíbené do 4 let věku dětí tak tam stále ještě docházejí, dětem zatím 4 roky nejsou.

A kam se ztratili babička a dědeček? Nebo také rodině stále pomáhají? Jako jiní prarodiče?

Opravdu máte takový přehled, jak si myslíte? Skutečně jsou rodiče na vše úplně sami? Já myslím, že ne a že je to dobře, protože zvládnout 5 dvouletých dětí a jednoho skoroškoláka je pro 2 rodiče opravdu velký záhul, zvláště, když maminka na tom není zdravotně úplně dobře.

Podporu od státu rodina má - jak bydlení, tak příjmy. Teď jsou přeci na státu závislí plně, žádné jiné příjmy přeci nemají, když otec nechodí (z pochopitelných důvodů) do zaměstnání.

Rodině a především všem šesti dětem přeji hodně štěstí, zdraví a pohody.