MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#49909 Ne Putin opravdu není Hitlerem současnosti.....

2015-06-17 08:53

...tak to ani náhodou :-/

Putin otevřel armádní Disneyland, kde si děti mohou hrát s granátomety - iDNES.cz

Putin otevřel armádní Disneyland, kde si děti mohou hrát s granátomety

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#49910 Re: Ne Putin opravdu není Hitlerem současnosti.....

2015-06-17 09:21:50

#49909: - Ne Putin opravdu není Hitlerem současnosti..... 

Krásný příklad ruso- putinofašizmu kříženého s národním socializmem Hitlerova střihu.

clen kavarny

#49912 Re: Ne Putin opravdu není Hitlerem současnosti.....

2015-06-17 11:12:31

#49909: - Ne Putin opravdu není Hitlerem současnosti..... 

Jsem sokovan .  Vzdy jsem se snazil o slusnou formu diskuze, ale dnes si vyrazy nebudu vybirat .

Co to je za svinskou zemi, co za hajzla je prezident Ruska ?  Trpaslik, ktery trpi napoleonovskym komplexem stejne jako Hitler, si dokazuje svoji moc .

Svine Putin se netaji umyslem pouzit jaderne zbrane :  "Pokud budu citit ohrozeni " .  Kdo posoudi miru ohrozeni Ruska ?  Nebo bude stacit, kdyz se spatne vyspi a rekne si , dnes citim ohrozeni a rozpouta 3. svetovou ?  

RUSKO  je  JEDINOU  ZEMI  na svete, ktera vyhrozuje jadernymi zbranemi !

Vzdy jsem naivne doufal, ze az stara generace bolsevickych fanatiku vymre, Rusko se stane normalni zemi. Mlada generace je dnes informovanejsi.  Seredne jsem se spletl .

ZKURVENY  REZIM  SI  VYCHOVAVA  NOVOU  GENERACI  AGRESORU  VE  VALECNEM  PUTINLANDU  !

Jak se k tomu vyjadri nase ruda komunisticka chatra ?  Co reknou obhajci  "mirotvurce "  Putina ?

Budeme zit v nasem state dal priposrani strachy, co toho magora napadne ?

UZ  ABY  ZDE  BYLY  AMERICKE  ZAKLADNY , ktere by ho drzely trochu na uzde  !!!!!!!!!!!!!