MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

zvedavy dedek

#50318 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Popraveni dne 27. června roku 1950...

2015-07-01 09:15

#50315: Arana - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Popraveni dne 27. června roku 1950... 

Aranko, jestli ty jsi Cikanka,  tak ja jsem Papuanec krizeny s Pannou Orleanskou !

Tak zase neco moudreho napis.  Jsem totiz dedek zvedavy .

Odpovědi

Laco

#50325 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Popraveni dne 27. června roku 1950...

2015-07-01 16:03:32

#50318: zvedavy dedek - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Popraveni dne 27. června roku 1950... 

No ty si mi ale zvedavy čurak zvadly aranku si do te bile tlamy vubec neber ja ji znam je cistokrevna, ale ty i kdyby si byl tak nakrizeny bastard jak jsi napsal, porad bys byl lepsi clovek nez jsi ted. Ted je z tebe jenom uz vyzila fasisticka zavistiva mrdka. Ja ale porad kokot jeste zvadly nemam, i bych ti s nim oko dokazal vypichnout a nastrikat ti semeno do te tve blbe bile palice, aspon by ti v ni nez zdechnes alspon na chvili plavaly nejake chytrejsi bunky, nez v ni mas, ano takto mi jeste porad stoji ty zvadly curaku zvedavy. jestli nas hazis do jednoho pytle s rusama tak chces urazit koho? nas nebo rusy? ty tu fasistickou rakovinu v sobe nezapres ty demokrate vyjebany