MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#50769 Re: Re:

2015-07-17 09:40

#50765: Jiří Jelínek, Praha 5 - Re:  

Jelinku, Jelinku.  Co tomu diskutujicimu vlastne konkretne vycitas ?  Neuuvedl jsi ani jeden argument, na rozdil od neho. Ty se zmuzes pouze na frazi, nic nerikajici blabol.  Cetl jsem ten prispevek opakovane a nenasel jsem tam nic nenavistneho, pouze fakta. Na rozdil od tebe mu to mysli.  Pravdou je, ze byste meli ty a tobe podobni podporovat  Hlavu I. Namazanou na vasi petici.  Tam chcipnul pes, asi Ozralec nema tolik priznivcu, jak se snazite normalnim myslicim lidem namluvit.  Tak si vyhrn rukavy a - vzhuru do boje, at nas prevalcujete .  Cha cha cha !

Pane, Vam, ktery jste psal prispevek 50762 se omlouvam, ze jsem nevydrzel a zareagoval.

Odpovědi

Jiří Jelínek, Praha 5

#50813 Re: Re: Re:

2015-07-18 07:31:39

#50769: - Re: Re:  

nikomu nic nevyčítám, ale mnoho našich politiků a mediálních pracovníků je řízeno a placeno ze zámoří, jen zlomek pracuje pro vámi zmiňovanou Federální službu bezpečnosti Ruské federace, která provádí monitoring jinými prostředky a nemá snahu destabilizovat Česko, protože neutrální postoj ČR je důležitý pro evropskou a světovou bezpečnost. Podrobnosti viz výroční zpráva 3. divize odd. ČR. Naši zámořští nepřátelé by měli být předmětem zájmu našich bezpečnostních a zpravodajských služeb, to oni provádějí nepřátelskou a rozvratnou činnost proti naší zemi.