MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Dodo

#50908 Re: Re: Re: Re: blbounové nejapní

2015-07-19 13:44

#50897: - Re: Re: Re: blbounové nejapní 

opravdu se PÍŠE I IDEJÍM (nikoliv ideím) DEBILOVÉ, IMBECILOVÉ (nikoliv urážka, ale označení mentálních schopností)   Z PRAHY, CO ZNAJÍ POUZE OBECNOU ČEŠTINU (OUVEJ, VOKNO, REJŽE, VEJFUK)  A ROZUMÍ HOVNU, ALE HRAJÍ SI NA ZNALCE LINGVISTIKY, DÁLE HULIBRK, KTERÝ PÍŠE, ŽE SI MÁM NĚCO VYHLEDAT, PŘITOM SÁM NEUMÍ PRACOVAT S GOOGLEM. Tady máte informaci v jakých tvarech můžete  používat slovo mn. č. IDEJE, a mimochodem, akorát jsi se odhalil hulibrku. 

idea ž., jedn. 2. idey i ideje, 3., 6. ideji, 4. ideu, 7. ideou i idejí, mn. 1., 4. idey i ideje, 2. idejí, 3. ideám i idejím, 6. ideách i idejích, 7. ideami i idejemi

máte pravdu kaváreníka, jsem si vymyslel, jako člena pražské kavárny, kdy není možné použít slovo kavárník, tedy provozovatele kavárny a zdlouhavě se mi to nechtělo opisovat, berte to něco jako klapkobřinkostroj....., ale co je důležitější je obsah, tak pro velký úspěch těch, kteří ví, že mám pravdu, proto se chytají gramatických chyb, ještě jednou :

tak, tak. rád bych viděl tváře těch vejlupků..... studentů a jejich kantorů, agresivních členů pražské kavárny.

Tváře lidí, co logiku a inteligenci nechali doma, co věří prázdným floskulím, pochybným IDEJÍM a podporují příšernou, zhoubnou, agresivní americkou vojenskou  politiku a neumí česky.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#50909 Re: Re: Re: Re: Re: blbounové nejapní

2015-07-19 13:56:00

o#50908: Dodo - Re: Re: Re: Re: blbounové nejapní 

Jo, jo, . Mas dobrou ideju, soudruhu.  Vy bolsevici jste vsichni takovi idejalni .

Nepřihlášený uživatel

#50916 Re: Re: Re: Re: Re: blbounové nejapní

2015-07-19 15:16:53

#50908: Dodo - Re: Re: Re: Re: blbounové nejapní 

Nazdar směšný hulibrku, hezky ti to soudruzi na latrínách rusácké ambasády napsali a naštěstí je to lehce rozeznatelné, lživé a hloupé jako vše co vzniklo v hlavách rusáků a jejich zdejších hulibrků a jiných prorusáckých zmetků. Nicméně hulibrku tvá kulturní vložka opět pobavila a předvedla jak může být taková tvá hulibrčí zášť a nenávist vůči slušným lidem směšná.

Nepřihlášený uživatel

#50921 Re: Re: Re: Re: Re: blbounové nejapní

2015-07-19 19:12:46

#50908: Dodo - Re: Re: Re: Re: blbounové nejapní 

VYDATNÝ SCHIZOFRENIK ZEMANISTA  HONIMÍR ASENAD

( DANESA - DÁŠA - PETR RYCHLÝ - A CCA 250 DALŠÍCH NICKŮ )

OPĚT V AKCI...