MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#50944 Re: Re: Re: Re: Re: Zeman se do superdebila pouze stylizuje, je ideálním hercem superdebila má super

2015-07-20 12:26

#50942: - Re: Re: Re: Re: Zeman se do superdebila pouze stylizuje, je ideálním hercem superdebila má superdebi 

Vazeny pane. Mam stejnou zkusenost. Rodina a nejblizsi pratele maji stejny nazor, ale o nektere tzv. 

"kamarady" a zname jsem prisel uz v dobe predvolebni kampane.  Snizil jsem se i k nechutnym hadkam,

kdyz K. Sch. nazyvali fasistou. O jeho rodu nevedeli vubec nic, jen papouskovali komunisticke blaboly.

Marne jsem se snazil dokazat, ze byl vetsi vlastenec, nez Zeman. Poukazoval jsem na vyjadreni pametniku-

nikdy nebylo lepe, nez kdyz zde hospodarili Sch.

Mozna nejste priznivcem knizete, ale ja tvrdim  -  KAZDY  LEPSI  NEZ  ZEMAN .

Jeste jednou- pekny zbytek dne.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#50945 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman se do superdebila pouze stylizuje, je ideálním hercem superdebila má s

2015-07-20 12:49:22

#50944: - Re: Re: Re: Re: Re: Zeman se do superdebila pouze stylizuje, je ideálním hercem superdebila má super 

Aktuálně vidím problém v bolševickém školství. Zeman je totiž natolik jasná zločinecká osoba, že o tom ve své podstatě není těch nejmenších pochyb. Nemá smysl opakovat např. argument, že jen zločinec se opět obklopuje zločinci typu Nejedlého či Mynáře. 

Přesto to stále mnozí občané nevidí, stejně jako dosud voličům ANO nedošlo, že Babiš je v podstatě ze stejného těsta jako Zeman a to i přesto, že ANO ze svých slibů neudělalo dosud vůbec nic, naopak přišli a přijdou se šílenými deficity, které nebudou nijak korelovat s tím, že se tu rozkrádali desítky miliard, jejichž rozkrádání oni přece hravě zabrání a tím vyrovnají rozpočty státu. 

Podstata je bohužel v tom, že mnozí lidé a to i vysokošlsky "vzdělaní" (dá se vůbec u bolševického vysokého školství mluvit o vysokém školství?) trpí kulturní deprivací, která jim blokuje kognitivní funkce. Bohužel této patologie využil nejen Zeman v době volební kampaně, kdy tito lidé mu věřili prakticky každou lež, kterou vypustil z pusy (vlastně jenom lže, nenajde se veřejný projev, který by byl prost lži, takový u Zemana neexistuje) ale co je daleko děsivější, této patologie využívá ruská propaganda nejen polopravdami v jejich Parlamentních listech. 

Ve své podstatě je tedy potřeba při diskusích s těmito lidmi tuto kulturní deprivaci překonat, aby vůbec byli nakloněni tomu, někam se posunout. Jeví se to poněkud obtížné, ale není to věc nereálná, přestože trvalého výsledku lze docílit obtížně.