MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#51454 Nejste ani naivni a ani ponizeny.

2015-08-02 20:59

Me bylo 70 pred nekolika mesici. Jestli je Vam opravdu dnes 70 tak vsechno nejlepsi. Ja jsem mel cely zivot ke komunismu hodne daleko, estebaci me dokonce zaradili mezi NO ale to neznamena ze vasemu uprimnemu zklamani neverim. Zklamani v 68 jsem nesl zrovna tak tezce jako vy. Pred  tim, ackoliv jsem byl cely muj zivot obdivovatel zapadnich hodnot jsem se o politiku moc nestaral a komunismus me byl u zadku.V zamestnani jsem pred vojnou pracoval s nekolika propustenymi politickymi vezni a tak maloucko jsem se od nich neco dozvedel ale nejvetsi darda pro me byla rok 68. V zivote jsem udelal daleko vice hovadin nez moudrych veci ale jedna z nejmoudrejsich byla  ze jsem emigroval za ATLANTIK. Jooo to se me to nyni kritizuje ale verte ze jsem si take uzil svoje. To ze se stale angazuji v mem osobnim boji proti komunismu je jenom to ze jim vracim  co jim  tem hajzlum komunistickym  dluzim. A tomu hovadu ktery tady zaclani s tim jeho falesnym jmenem KROUPA bych bez milosti a s velikou chuti nasral do toho jeho komunistickeho chrtanu. Ta svine si asi neuvedomuje ze me z mist kde ziji nic nebrani abych napsal FILIPE TY A TVA BANDA KOMUNISTICKYCH  KUREV ME MUZETE POLIBIT PRDEL.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#51455 Re: Nejste ani naivni a ani ponizeny.

2015-08-02 22:07:28

#51454: - Nejste ani naivni a ani ponizeny. 

Já samozřejmě toho chudáka, Kroupu, neřeším. Nad tím, že jsem mohl emigrovat, jsem tehdy neuvažoval, věděl jsem, co by to mohlo přinést mým rodičům za starosti, můj otec tehdy měl v 55 letech diagnostikovanou rakovinu, a i proto jsem neodešel. Vzhledem k tomu, že jsem se rozhodl přijímat zásadní stanoviska, jako odchod ze strany krátce po okupaci, nebo projevy kritizující nastupující normalizaci a v souvislosti s sebeupálení Jana Palacha, jsem byl nejdřív podmínečně vyloučen ze studia na vysoké škole, pár týdnů před státnicemi, což jsem nesl velmi těžko a rozhodl jsem se tehdy celé snažení zahodit. Nedodělal jsem to, svědomí mi to nedovolilo.

Nepřihlášený uživatel

#51457 Re: Nejste ani naivni a ani ponizeny.

2015-08-03 01:18:58

Už je načase abys zhebnul, bolševickej dědku, kterej si hraje na demokrata.

Nepřihlášený uživatel

#51459 Re: Nejste ani naivni a ani ponizeny.

2015-08-03 03:48:58

Vazeny pane.  Diky za Vas diskuzni prispevek. Davam palec nahoru a preji hodne stesti. D. Bartos