MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#51644 Re: Omluva podnikatelkým deeprivantům a zlodějům, kteří ničí miliary životů po celém světě????

2015-08-05 17:44

#51641: - Omluva podnikatelkým deeprivantům a zlodějům, kteří ničí miliary životů po celém světě???? 

Ty bolsevicka kurvo. Podle tebe byli vsichni fabrikanti, bankeri a velkopodnikatele ?

Ty rudy hnuse, muj deda mel stolarskou dilnicku, kde PRACOVAL SAM. Zadni vykoristovani 

zamestnanci tam nepracovali.  A stejne byl "znarodnen" od takovych svini, jako jsi ty !

Mohl bych jmenovat kovare, ktery take pracoval sam na sebe a byl take znarodnen. Potom pracoval ve 

VLASTNI  KOVARNE, ve vlastnim dome, jako zamestnanec komunalu.

Lide, kteri vlastnili kousek pudy, na ktere drelo nekolik generaci predku, byli zavirani do kriminalu.

Liny lumpenproletariat umel pouze okradat pracovite lidi.

Tak drz tlamu, lenosny primitive.  Nastesti uz se nedostanete k lizu, ta doba je nenavratne pryc.

Zbyva vam jenom uzirat se zavisti !  To vam preji z celeho srdce, kreteni komunisticti !

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#51649 Re: Re: Omluva podnikatelkým deeprivantům a zlodějům, kteří ničí miliary životů po celém světě????

2015-08-05 20:22:24

#51644: - Re: Omluva podnikatelkým deeprivantům a zlodějům, kteří ničí miliary životů po celém světě???? 

Kdyz jsem si precetl komentar ktery napsalo to komunisticky hovno rekl jsem si klidek,pockej si, ostatni to urcite reknou za tebe. Pane, Vy mezi ne patrite protoze vite o cem pisete.Nejvetsi vykoristovatele byli a jsou ti dnesni prebarveni bolsevici.Otrokarsky  rad ktery zavedli zpet v   roce 48    (JACHYMOVSKE DOLY)  je toho dukaz. Zrovna tak komentar #51641. Osoba ktera ho napsala ma stejne zkusenosti jako jsem mel ja v Kanade.