MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#51927 Re: Re: Re: Re: Re: Vraťme diskusi do věcné roviny a pokusme se odhadnout vývoj věcí příštích - 43 0

2015-08-06 22:02

#51920: - Re: Re: Re: Re: Vraťme diskusi do věcné roviny a pokusme se odhadnout vývoj věcí příštích - 43 000 h 

Nepodsouvejte mi neco, co nebylo receno. Vzit se do pocitu ostatnich diskutujicich, ze jsme uz otraveni neustalym opakovanim stale stejneho.

Nejsem ani jeden z jmenovanych, znovu opakuji, ze jsem "lumpenkavarnik".

Muj prvni prispevek byl minen jako pratelska rada a Vy jste se z toho osypal. Tak jsem pro Vas rusky

troll, ale je mi to celkem fuk. Nemam rad urazlive lidi, k Vasi osobe se uz nebudu vyjadrovat.

Pokud chcete byt tercem posmechu, je to Vase volba.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#51929 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vraťme diskusi do věcné roviny a pokusme se odhadnout vývoj věcí příštích -

2015-08-06 22:06:46

#51927: - Re: Re: Re: Re: Re: Vraťme diskusi do věcné roviny a pokusme se odhadnout vývoj věcí příštích - 43 0 

Proč pořád mluvíte za druhé? Mluvte za sebe, bolševická a nacistická pakáž (což jedno a to samé jest) mluví za druhé. 

Vy sám sobě věříte, ten váš blábol, který jste tu vyplodil ruský trolle? :-) V takovém případě jste snad ještě větší dement než Miloš Zeman, který se dnes opět předvedl :-). 

"V rozhovoru se čtenáři Parlamentních listů obhajoval ve čtvrtek prezident Miloš Zeman tvrdý postoj k uprchlíkům mimo jiné tímto argumentem: „Někdy se říká, že naši občané po únoru 48 a srpnu 68 rovněž emigrovali, ale to byli zpravidla političtí uprchlíci a kromě toho emigrovali pouze do Evropy. Nevím o nikom, kdo by emigroval do Afriky.“

Prezidentovo tvrzení je mimoběžné s realitou. Češi emigrovali po roce 1948 i 1968 do všech světadílů s výjimkou Antarktidy. Po roce 1948 odešlo do Afriky nebo zůstalo z politických důvodů v afrických zemích mnohem více Čechů, než je dnes Afričanů včeskýchuprchlickýchtáborech. Přesná čísla nejsou známa, ale řádově šlo o stovky až tisíce osob, mezi kterými byla řada významných osobností. Zde jsou některé z nich:

.............."