MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#52119 Pokud státní maturita produkuje 25 % absolventů středních škol....

2015-08-08 06:50

....kteří maturitu nesloží, není problém v maturantech, ale ve vlastní zkoušce, tedy nesouladu středního školství s následným testováním. 

Nelze si představit, že mladý člověk navštěvuje čtyři roky střední školu, následně je připuštěn k maturitě a tu pak nesloží. Cosi se opravdu se státní maturitou nedaří. Je absurdní zde tímto generovat armádu mladých lidí, kteří nebudou mít dokončené vzdělání. 

Maturanti se opět zhoršili, u státní části propadla čtvrtina

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#52125 Re: Pokud státní maturitu produkují 25 absolventů středních škol....

2015-08-08 07:37:56

#52119: - Pokud státní maturitu produkují 25 absolventů středních škol.... 

Je to uz dlouhych 42 let, co jsem maturoval. Jsem presvedceny, ze chyba neni v maturitni zkousce, ale v pristupu studentu ke studiu a narocnosti ucebnich osnov.  Dcera nasich sousedu loni maturovala a ja jsem ji ve "svatem" tydnu skadlil. Vzdy, kdyz jsem ji potkal jsem ji polozil otazku. Ani jednou neodpovedela spravne, nemela ani nejzakladnejsi znalosti z beznych predmetu. Latinu nekomentuji.

A  TATO  DIVENKA  MUTURITNI  ZKOUSKU  SLOZILA  !

Jak na tom musi byt studenti, kteri neuspeji ?  V hlavach totalni temno. V nasem rocniku nepustili 5 studentu k maturite, museli si pockat do zari. Jednomu z nich se nedarilo ani v zari a musel si zopaknout rocnik.