MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#52570 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-08-11 14:53

#52502: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Dopustil jste se ovšem nyní manipulace. V předchozím príspěvku jste napsal větu:

On to da B.N. pocitit a "vyzrat" jinym zpusobem, ktery nebude tak bit do oci.

Na námitku, že je pan Němcov už mrtvý, jste napsal:

Dopustil jsem se chyby a misto minuleho casu, pouzil pritomny. Samozrejme, spravny tvar je "dal".

Tím jste se pokoušel zakrýt okolnost, že jste si patrně úmrtí pana B.N. (Němcova) neuvědomil, v horším případě jste o něm ani nevěděl.

Jenže celá věta, je bohužel napsána tak, že je evidentně míněna nikoli pro čas minulý ani přítomný, ale  pro čas budoucí, což dokazuje slovo "nebude" v druhé části souvětí. Zatrh jsem vám ho modře, aby jste to nemusel pracně hledat. 

Lumpenkavárnou vnucované názory, že by byl zabit na příkaz V.Putina, tedy průkazné zabití, tak to by do očí bilo navíc pořádně, to ovšem prokázané  nijak nemáte.

NĚCO JINÉHO JSOU CHYBY VE SKLOŇOVÁNÍ, NEBO ČASOVÁNÍ A NĚCO JINÉHO JE VYLHÁVAT SE TAK, JAK TO ZDE PŘEDVÁDÍTE VY.

A takoví lidé chtějí posuzovat chování prezidenta? Koho mi mohou takoví lháři, jako jsou příznivci lumpenkavárny nabídnout místo něho? Ještě horšího ulhance a grázla? No to vám tedy děkuji.

Jestli jste nikdy nebyl komunistou, tak je to až zvláštní, protože by jste se mezi některými týpky, co byli mezi komunistickými funkcionáři, evidentně snadno ztratil. Byl (byla) by jste od nich  k nerozeznání.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#52574 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-08-11 15:11:44

#52570: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Proc toho pisatele napadate? Ja kdyz pisu neco ve vzteku, tak mi taky nekdy unikaji souvislosti a take nevim vse na svete. Mozna se chtel neobratne vymlouvat, ale on neni prezident. Ten keca jeden nesmysl za druhym a spousta lidi mu jeste tleska. Vratil jsem se znovu k jeho prispevku a nezda se mne,ze by mel s komunistama neco spolecnyho.

Nepřihlášený uživatel

#52581 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-08-11 16:26:10

#52570: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Trochu vás ten putinofilní provokatér zamotal do vlastních propagandistických lží a polopravd.