MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#52670 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Volím proti henleinovci Karlovi a kolaborantům s nacismem

2015-08-11 22:24

#52669: - Re: Re: Re: Re: Re: Volím proti henleinovci Karlovi a kolaborantům s nacismem 

Proc nazyvat spolecenstvi ctihodnych dam a gentlemanu lumpenkavarnou.? To ze Vas tak nazyva ten neotesanec Zeman neznamena ze by jste si meli prisvojit ten nevhodny nazev ktery on tak rad pouziva. Nedovolim si zde uvest muj navrh jmena Vasemu ctihodnemu spolecenstvi. Upozornuji ale ze to co zde pisi myslim vazne.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#52673 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Volím proti henleinovci Karlovi a kolaborantům s nacismem

2015-08-12 04:58:26

#52670: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Volím proti henleinovci Karlovi a kolaborantům s nacismem 

Kdybych byl ctihodnym gentlemanem, nikdy bych nemohl napsat posledni vetu tak, jak jsem ji napsal.

Chytre ironicke poznamky mam rad. Nevadi mi, pokud se stanu jejich tercem.  

Proto Vas, mily pane, ujistuji, ze me nemuzete urazit.

Pro muj pocit a svedomi je rozhodne lepsi, byt zarazen mezi  "lumpenkavarniky", nez patrit mezi

komunisticke zlocince a fanatiky.

Popsal jsem svoje pocity, ale dovoluji si tvrdit, ze takhle to citi vetsina lumpenkavarniku.

Nepřihlášený uživatel

#52676 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Volím proti henleinovci Karlovi a kolaborantům s nacismem

2015-08-12 05:32:58

#52670: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Volím proti henleinovci Karlovi a kolaborantům s nacismem 

Komunistický nácek Miiloš Zeman díky svému bolšeivicko nacistickému myšlení velmi rád používá hesla a terminologii bolševiků s mírnou zkreslující úpravou.  Proto je to také komunistický nácek.