Zrušení katastrofálního útulku ve Žďáře nad Sázavou

Quoted post

Česká kuchyně

#38

2015-08-12 18:52

Na jaře jsem jedl v jedné východoslovenské osadě poblíž Humenné psí guláš a musím uznat, že je to fakt dobrota. Přirovnal bych to ke zvěřině, akorát to má takový trochu specifický odér, takže to asi všem nepoleze, ale gurmánským experimentátorům vřele doporučuji. Až na ty otřesné hygienické podmínky, co tam panovaly, z těch mi bylo trošku šoufl, ale v normální restauraci, k tomu vychlazenou dvanáctečku, páni, to by byla dobrota, úplně se mi sbíhají sliny. Nechápu, proč nejsou zájmové psí restaurace? Klientela by se určitě našla. Těch kebabů a bulek v housce, smažených na přepáleným oleji, plných tuku a karcinogenů, co jsou na každém rohu, už mám plné zuby. To ať si strčí někam, já chci pořádnou stravu.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#45 Re:

2015-08-12 21:07:12

#38: Česká kuchyně -  

Dement, jinak se "pane" nazvat ani nedáte! Ale na každého jednou dojde, takže doufám, že si na vás taky někdo smlsne a bude mít tak trapné připomínky jako vy... A ještě se ani nedokáže pod to své "chlubeni" podepsat! Je vidět, že to pivo dělá svoje s vaším mozkem, už to laskavě nepijte - prospějete sobě a hlavně společnosti...