Zrušení katastrofálního útulku ve Žďáře nad Sázavou

Quoted post

pejsvidka

#73 Re:

2015-08-13 18:41

#69: -  

ano ten "blbej čokl" jak řikate dokaze dat tolik lasky,vdeku a citu človeku co nekteri lide neudelaji za cely život !!! Ano mame problemy s preplnenymi detskymi domovy,tyranymi detmi a dalsi nejen socialni problemy ale tem se venuje spousta lidi ale zvireti ktere je zakonem brano jako vec ackoliv dycha,citi bolest,ma pocit hladu a tim padem je to živý tvor a ne vec ,tak tem se venuje jen hrstka lidi.Diky jim !!Vy jste pro me jen necitlivy CHudak  co nevi o čem je laska,soucit,porozumeni a tolerance !!! jE MI VÁS UPŘÍMNĚ LÍTO  !!!!

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#79 Re: Re:

2015-08-14 08:33:57

#73: pejsvidka - Re:  

Co to tady plácáš za nesmysly, ty pako? Čteš to po sobě vůbec někdy? Takový chorý nesmysl ze sebe může vyždímat jen člověk s opravdu omezeným myšlením. To jako že nejsem tak zdegenerovanej jako průměrnej fanaticky čoklofilní čecháček, který se rozplývá nad smrdícíma zablešenýma čoklama a celej jejich jednoduchej svět se točí jen kolem nich, nic jinýho, jen čokli, čokli a zase čokli, ale mám raději roztomilé děti, naši budoucnost, jako většina rozumných lidí na světě, tak jsem ve vašem zoofilním pidimozečku hned necitlivý chudák, co neví, o čem je láska, soucit, porozumění a tolerance? No to je ale pořádný žvást, to ti teda povím. To jsi opravdu vytáhla ze svého chabého mozečku, nebo ti s tím pomohl nějaký chovanec psychiatrické léčebny? To jako že děti nedýchají, necítí bolest, nemají pocit hladu a tím pádem to nejsou živí tvorové, nebo co jsi chtěla tím tvým primitivním příspěvkem naznačit? Běž se laskavě urychleně léčit, jsi opravdu nemocná. Jestli je mně někoho upřímně líto, tak takových zdegenerovaných ťulpasů, jako jsou zoofilní Češi.

Nepřihlášený uživatel

#86 Re: Re:

2015-08-16 20:13:56

#73: pejsvidka - Re:  

Předpokládám, že jste veganka, když vám tak vadí utrpení živých tvorů? Nebo jen pokrytec, který má plnou hlavu těch svých rozkošných "pejsků", ale že kvůli vašemu šťavnatému fláku masa trpí zvířata ve velkochovech a na jatkách, je vám úplně jedno? Jak správně hádám, tak to druhé.