MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Quoted post
Opilec a homosexuál Václav Havel |
#53310 Re: Opilec a homosexuál Václav Havel2015-08-16 17:11#53296: Havel – kretén pěstovanej StBáky - Havel – kretén pěstovanej StBáky Opilec Václav Havel
Já marodovi předal ovoce, však Václavovi to radost neudělalo. Olga mne poprosila, abych skočil do pokoje Vaška a vyčistil jeho stolek a lůžko od alkoholu. Podala mi velkou igelitovou tašku a řekla: „Jiří, hlavně se tam dostaň nenápadně, ať nemá Vašek žádné podezření.“ S tím, že si musím odskočit na záchod jsem úspěšně dorazil do jeho pokoje a začal důkladně očisťovat jeho nemocniční lůžko od pekelného zlořádu. Jen pod matrací bylo na dvacet lahviček tvrdého alkoholu, pod polštářem jich bylo napěchováno pět a noční stolek byl nacpán chlastem, že mi ta igelitka od Olgy nestačila. Nakonec jsem ty l „vitamínové“ dárečky od jeho přátel musel cpát do služebního kabátu. Už jsem se chtěl vydat z pokoje nazpět na chodbu ku přátelům, když tu znenadání stál u mne Václav, který asi vytušil, co jsem s jeho ženou upekl za lumpárnu! Řekl jsem mu: „Vašku, Václave, to Tvoje dušinka Olga nařídila, já za nic nemohu, s ní si to vyřiď. Uznej, ten chlast Tě zničí, a potom, vždyť jsi vážně nemocen a potřebuješ se především uzdravit. Havel na mne vrhl prosebné oči: „Jirko, nech mi tu alespoň jednu malou lahvinku, prosím, chceš, abych Tě poprosil na kolenou, nech mi tu jen jednu jedinou“. Těm jeho smutným kukadlům alkoholika se prostě nadalo odolat a jednu láhev rumíčku jsem mu strčil pod polštář. |
|
Odpovědi
Nepřihlášený uživatel |
#53312 Re: Re: Opilec a homosexuál Václav Havel2015-08-16 17:16:25#53310: Opilec a homosexuál Václav Havel - Re: Opilec a homosexuál Václav Havel
Pravda taková jaká bylaOn Václav Havel byl podprůměrný dramatik, člověk který neměl v genech chuť k práci, sexuální deviant, jelikož se rád ukájel i na mužích, cože se oněm veřejně vědělo v době disentu a taky to byl velmi kvalitní alkoholik. Dnes se z něj snaží propaganda vyrobit boha, ale on byl jen člověk. A ne dobrý člověk, ale závistivý, hamyžný a pyšný. Byla to veš, která byla na nás nasazena, aby nás jako národ zničila. Havel byl špatným člověkem, ovšem po jeho smrti mohlo by být vše zapomenuto a odpuštěno. To ovšem není možné, jelikož po planetě chodí devianti, kteří se z něj snaží vytvořit boha, či modlu, s tím, že Havel je věčný. Těmto duševně chorým jedincům, kteří schvalují lži, nenávist, zlodějiny a schvalované vraždy Havla se již více jak dva roky říká havloidé. Havloidé jsou lidé, kteří Vás přesvědčují o jejich pravdě za naše peníze. Jsou to parazité a devianti, kteří milují mrtvolku podprůměrného posledního prezidenta komunistického Československa. |
Nepřihlášený uživatel |
#53315 Re: Re: Opilec a homosexuál Václav Havel2015-08-16 17:21:19#53310: Opilec a homosexuál Václav Havel - Re: Opilec a homosexuál Václav Havel Uražený pan Wolf se nestydí někoho posmrtně špinit a vymýšlet různé storry.... Pokud měl něco na srdci, měl si to s ním vyřídit za jeho života.. A tobě drahý Zemanovče se přesně taková pič.vina, ač se vůbec nezakládá na pravdě, hodí do krámu. Ubohost! |
|
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
557 Vytvořeno: 2024-11-12
Stop the death penalty
278 Vytvořeno: 2024-11-08
Petice za statní občanství bez diskriminace
4097 Vytvořeno: 2024-09-11
Petice za zachování a opravu kulturní památky železničního mostu pod Vyšehradem
24730 Vytvořeno: 2022-12-13
Petice proti pokácení jedle a pro zachování jedlové aleje na hřbitově v Lounech
229 Vytvořeno: 2024-11-11
Za zachování tramvají na Maninách
792 Vytvořeno: 2024-11-02
Horní míru pro dravce
1357 Vytvořeno: 2024-10-15
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce v Holicích
535 Vytvořeno: 2024-11-05
Otevřený dopis panu děkanovi a Akademickému senátu Filozofické fakulty Univerzity Hradec Králové
157 Vytvořeno: 2024-11-11
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce ve Skutči
134 Vytvořeno: 2024-11-11
Otevřený dopis za podporu sociálních pedagogů ve školách
534 Vytvořeno: 2024-10-20
Prohlášení k vysokoškolské stávce za klima 2024
128 Vytvořeno: 2024-11-12
Petice za pozastavení a odložení terénních úprav spojených s kácením stromů, zejména stoletých dubů v parku Zdenky Landové ve starém Braníku.
95 Vytvořeno: 2024-11-10
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
17025 Vytvořeno: 2023-10-23
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2101 Vytvořeno: 2024-08-23
Homofobie do škol nepatří
39 Vytvořeno: 2024-11-14
Otevřený děkovný dopis Viktoru Orbánovi
2223 Vytvořeno: 2024-10-21
Petice: Žádám o vyvěšení státní vlajky ČR na budově Národního muzea.
342 Vytvořeno: 2023-03-17
Petice za zrušení Malého státního znaku ČR
80 Vytvořeno: 2023-10-18
Zastavte indoktrinaci dětí genderovou ideologií na všech stupních vzdělávání včetně mateřských škol
680 Vytvořeno: 2024-06-10