Křesťané za přijetí syrských uprchlíků

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#88 Re:

2015-08-17 14:23

#30: Stop radikálnímu islámu -  

 je mi vás líto...........to se  budete bát i umřít? .............. láska=dobro....strach=zlo

Odpovědi

křesťan

#113 Re: Re: křesťan

2015-11-13 01:27:54

#88: - Re:  

Ano, křesťan má milovat, a dokonce má být připraven i umřít, ale také má bránit šířícímu se zlu, nebo vůbec bránit zlu! Potíž je v tom, že ani někteří křesťané nechápou priority! 

Bůh řekl: NEZABIJEŠ ... a proto vražda je těžký hřích! ... Budeme-li mlčet k zabíjení nevinných a pomáhat šířit zvrácenou ideologii islámu, nejen, že budeme mít své vlastní ruce zbrocené krví nevinných, ale zradíme tím i víru v Krista, poněvadž máme se snažit hlásat evangelium - víru v Krista, Spasitele a ne víru v Mohameda.

Prioritou je bránit zlu a konat dobro a na druhém místě ochota umřít! ... ale to konané dobro znamená pomáhat POTŘEBNÝM V NOUZI (jestli si migranti neváží pomoci, darů, jídla, mají peníze na cestu, a arogantně vyžadují, jestli neutíkají před válkou, ale míří za blahobytem, pak konání dobra znamená pomáhat jiným, ještě potřebnějším, a třeba domácím bezdomovcům.

Povinností křesťana je i mučednictví se vyhnout, když se dá, a neznamená to zradu víry a Krista, ne se mu sám vystavovat! ... a teprve, když není zbytí, by křesťan měl být připraven i na to. Ale na to se jaksi zapomíná!