MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#53519 Re: Hrabej, hrabej, vykrůcaj, len mi byznys nězrůcal, aneb Havloidní Bakala tyje z “bakaných” dolarů

2015-08-18 09:09

#53517: - Hrabej, hrabej, vykrůcaj, len mi byznys nězrůcal, aneb Havloidní Bakala tyje z “bakaných” dolarů…? 

Soudruh velmi  pravděpodobný KGBák Klaus velmi pečlivě podpořil velmi pravděpodobného KGBáka Zemana a jeho oposmluvního kupčíka a spoluzloděje např. MUS. 

Byla to Zemanova banda oposmluvních "politiků" (Gross, Sobotka), kteří s Bakalou uzavřeli "obchod" a Gross si svou část vybral při nuceném odchodu do politického důchodu a vzhledem k tomu, že je mrtev, není dnes jíž komu plnit a Bakala ušetří stovky milionů korun, které by jinak měl dostat soudruh Sobotka prostřednictvím Grosse, pokud by odcházel taktéž do politického důchodu. Proto také došlo k formálnímu prodeji bytů pochybné "investiční" společnosti právě nyní. Bakala se zbaví Sobotky a ještě ušetří obrovské množství peněz. 

Oposmluvní zlodějská banda vygenerovaná komunisty Zemanem a Klausem, kteří masivně zadlužili tento stát, je v pozadí těchto zlodějin. Od Zemana s Klausem se zlodějiny v politice učil nejen Gross a Sobotka, ale také Bendl, Gandalovič, Bém, Dalík, Topolánek, Tvrdík, Hašek, atd. atd.... tedy celá generace oposmluvních zlodějů v politice. 

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#53521 Re: Re: Hrabej, hrabej, vykrůcaj, len mi byznys nězrůcal, aneb Havloidní Bakala tyje z “bakaných” do

2015-08-18 09:14:15