MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#53523 Re: Re: Re: Re: Hrabej, hrabej, vykrůcaj, len mi byznys nězrůcal, aneb Havloidní Bakala tyje z “baka

2015-08-18 09:22

#53522: - Re: Re: Re: Hrabej, hrabej, vykrůcaj, len mi byznys nězrůcal, aneb Havloidní Bakala tyje z “bakaných 

Řekl zloděj Havel z židovské rodiny kolaburující s nacisty i s STB a vesele fungující na Barrandově i za Hitlera a ukradl Lucernu zabavenou jeho kolaborantské rodině podle Benešových dekretů.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#53524 Re: Re: Re: Re: Re: Hrabej, hrabej, vykrůcaj, len mi byznys nězrůcal, aneb Havloidní Bakala tyje z “

2015-08-18 09:26:12

#53523: - Re: Re: Re: Re: Hrabej, hrabej, vykrůcaj, len mi byznys nězrůcal, aneb Havloidní Bakala tyje z “baka 

Hahaha zasmál se Schwarzenberg a spolu s Bakalou vytuneloval Becherovku. K tomu si ukradl majetek zabavený jeho nacistické rodině Benešovými dekrety podle rakouského zákona na území ČR. Starej Schwarzenberg se zasmál z hrobu, když si vzpomněl, jak provozoval koncentrační tábor v Letech u Plzně.

Nepřihlášený uživatel

#53527 Re: Re: Re: Re: Re: Hrabej, hrabej, vykrůcaj, len mi byznys nězrůcal, aneb Havloidní Bakala tyje z “

2015-08-18 09:34:09

#53523: - Re: Re: Re: Re: Hrabej, hrabej, vykrůcaj, len mi byznys nězrůcal, aneb Havloidní Bakala tyje z “baka 

Nacismus narozdíl od komunismu se vyznačuje tím, že neruší soukromé vlastnictví, ale zdroje skutečně získává vydíráním vlastníků a to jak od těch nejmenších - vlastníci bytů a domů až po ty velké, které vlastnictví movitého a nemovitého majetku používají na podnikání. Z tohoto byste mohl spekulovat o tom, že brat Václava Havla kolaboroval s nacisty, ve své podstatě to bylo úplně jinak, nacistům velmi vyhovovalo, že řádně platí daně a zaměstnává lidi, neopotřebovali, aby kolaboroval.  

Spekulace o prolomení Benešových dekretů je vskuktu naprostá hloupost, neboť rodina Havlů žádný majetek znárodněný na základě Benešových dekretů po roce 1989 zpět nezískala. 

Výmysly o tom, že by Václav Havel kolaboroval s StB a nacisty nejste schopen doložit ani tou nejmenší logickou úvahou natož reálnými fakty.