MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#53531 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hrabej, hrabej, vykrůcaj, len mi byznys nězrůcal, aneb Havloidní Bakala tyje

2015-08-18 09:41

#53524: - Re: Re: Re: Re: Re: Hrabej, hrabej, vykrůcaj, len mi byznys nězrůcal, aneb Havloidní Bakala tyje z “ 

Opět nějaká nesmyslná hesla, doložte je alespoň uvěřitelnou úvahou, proč by něco takového mělo být. Jak by to korelovalo s jejich životy, principem správy jejich majetků atd. 

Naproti tomu je tu věc opravdu radikálně jiná, např. současná aféra s poštou. Je obtížné uvěřit, že si chovanec o úplatek neřekl, neboť jeho dosavadní jednání ve veřejném prostoru napovídá spíše o opaku. Stejně tak u Barbory Snopkové. Je těžko uvěřitelné, že by najednou tito lidé změnili svůj model chování.

Chovanec se nechal zastoupit na pozici hejtmana komunistickým lampasáke s velmi pochybnou pověstí, proč by to dělal, kdyby tam nekradl? 

Proč by Snopková dělala pro velmi podivnou kreaturu typu Rath, kdyby z tohoto nechtěla mít finanční prospěch?

Proč se obě tyto "politicko - příživnické" kreatury přisály na rozpočty krajů?

Kraje soudruzi Zeman s Klausem vymysleli jako gubernine k rozkradení "politickými stranami" a "politiky" byl to princip tvorby oligarchů, proto také krajské rozpočty nejsou prakticky dodnes, i přes zákon o svobodném přístupu k informacím, pod jakoukoliv kontrolou a velmi úzká skupina lidí je může beztrestně rozkrádat. 

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#53536 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hrabej, hrabej, vykrůcaj, len mi byznys nězrůcal, aneb Havloidní Bakala

2015-08-18 09:48:30

#53531: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hrabej, hrabej, vykrůcaj, len mi byznys nězrůcal, aneb Havloidní Bakala tyje 

Prorusáckým zemanofilním impotentním hulibrkům bohatě stačí co jim přikáže jejich rusácký vůdce eventuálně místní podvůdce, cokoliv jiného nejsou schopni myšlenkově zpracovat.