MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#54406 Re: Re: Miloš Zeman masivně vykrádal a vykrádá tuto zem....

2015-08-23 10:28

#54404: - Re: Miloš Zeman masivně vykrádal a vykrádá tuto zem.... 

 Vidíte někde v zadlužování státu v době Kalouska zlodějinu? Není to naopak tak, že jen tím, jak Kalousek hovoři a spravoval veřejné finance došlo k masivnímu pohlesu nákladů na dluhovou sluzbu a tudíž úsporám v miliardách? 

Soudruh Stbák Babiš tu před volbami vykřikoval o stovkách ročně rozkradených miliard, je zvláštní, že on ani nikdo z ANO, ČSSD ani Lidovců neuspořil státnímu rozpočtu ani jedno jediné promile - tedy cca 1 mld. korun, nějakým jasným smysluplným zásahem, tedy zákone. Nepodařilo se jim ani zvýšit produktivitu práce státní správy, neboť počet úředníků je stejný ne-li vyšší.  Je tedy opravdu záhada, jak se tu kradly stovky miliard korun a přitom na to Babiš za celou dobu co je u moci nepřišel a to vynaložil stovky milinů na různé prapodivné analýzy všeho druhu. Vyměnil půlku ministerstva financí a nic, nikde se nic nenašlo. Různí pitomci z ano v novinách vykřikovali, jak vytahují kostlivce ze skříní a nic, ani jen směšné ukradené milion, natož stovky miliard ročně, nic, tedy deficit 100 mld. na tento rok a na příští již Babiš mluví o tom, mu 70 mld. deficit nebude stačit. 

Něco se tu opravdu velmi fatálně nedaří. Buď je Babiš zemanot nebo se tu prostě ve státní správě žádné miliardy nerozkrádaly a zemanot Babiš si to celé vymyslel.  Nikdo nebyl dokonce ani obviněn za tolik populární karuselové obchody, které Nebureš tak zpopularizoval a přitom se tu nikde žádné miliardy neuspořily a dokonce došlo k propadu výběru DPH.  Jediný, kdo byl obviněn a sedí ve vězení je cizinec, jehož zlodějiny ovšem prokázal ještě analytický tým Kalouska nikoliv nějaká "Kobra", která zjevně ročně spotřebuje stovky milionů korun a nepřinese nic, mimo jiné proto, že analytický tým, který založil Kalousek Nebureš zase zničil. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#54407 Re: Re: Re: Miloš Zeman masivně vykrádal a vykrádá tuto zem....

2015-08-23 10:35:12

#54406: - Re: Re: Miloš Zeman masivně vykrádal a vykrádá tuto zem.... 

 Hezky ti ta propaganda ze strany TOP 09 vymlela mozek!!!