MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#54805 Co je pravděpodobné, že otec Miloše Zemana byl alkoholik a to těžký alkoholik.....

2015-08-27 15:29

....je docela možné, že i matka byla alkoholička, neb jejich dítě je taktéž alhokolikem. To je tak bohužel vše, co se můžeme domnívat o rodince marx-leninského komunisty Miloše Zemana. 

Je velmi smutné, že občané dopravili do pozice absolutně bezttrestného spluzloděje 14 mld. hotovosti MUS o kterém ani nejsou schopni řici, kdo byli jeho rodiče. Dokonce i Gottwal si nějakou rodinnou minulost vyfabuloval, Miloš Zeman se jen upíjí k smrti. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#54806 Re: Co je pravděpodobné, že otec Miloše Zemana byl alkoholik a to těžký alkoholik.....

2015-08-27 15:30:54

#54805: - Co je pravděpodobné, že otec Miloše Zemana byl alkoholik a to těžký alkoholik..... 

 

Je ve své podstatě vlastně naprosto pochopitelné, že se člověk bez vlastní minulosti neorientuje v čase a prostoru.Nemůže tedy pochopit zločinnost bolševismu a nacismu, který v sobě nyní koncentruje, nerozumí si, neví proč je nešťastný.  Člověk, který nezná dokonce ani vlastní rodinnou historii případně o ní není schopen hovořit je bohužel z hlediska psychologie člověk s narušenou orientací v čase i prostoru. Alkoholismu je tedy v případe Miloše Zemana ve své podstatě přirozenou reakcí této patoligické osobnosti na jeho neschopnost se v čase orientovat. Proto také Miloš Zeman masivně lže především o sobě, nechápe totiž, co se kolem něj děje v časových souvislostech. Žije v jakési podivné časové přítomnosti bez souvislostí s minulostí a budoucností. 

Miloš Zeman je tedy deviant, ale nic pozitivního na jeho deviaci vlastně není.