MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#55882 Re: Re: Re: Re: Zemaneee, tak to tedy neee, Ty puujdes.

2015-09-04 19:31

#55880: - Re: Re: Re: Zemaneee, tak to tedy neee, Ty puujdes. 

 Takovych smejdu chodilo po teto planete tisice a tisice a kde jsou? Je to kozenej zok plny sracek a za sto let pokavad se lidstvo nevymlati po nem tady nezustane ani smrad.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#55886 Re: Re: Re: Re: Re: Zemaneee, tak to tedy neee, Ty puujdes.

2015-09-04 19:45:06

#55882: - Re: Re: Re: Re: Zemaneee, tak to tedy neee, Ty puujdes. 

 Za pět let už si na něj nikdo ani nevzpomene. Zemanovci již dávno nebudou existovat a jeho banda zločinců Ovčáček, Augustin, Mynář, Nejedlý, Buriánová, Kmoníček, Forej budou velmi pravděpodobně někde v novém CCCP v emigraci, neboť jsou již dnes zde prakticky nezaměstnatelní. Možná se prostituovat jako ruští trollové obdobně jako lídé kolem Klause, ale řekl bych, že se jejich prostor bude velmi zužovat a tak jasné trolly nebude chtít už nové CCCP platit, neboť to budou vyhozené peníze. Viz. např. bývalý předseda Nejvyššího správního soudu soudruh Jiří Vyvadil, kde je dnes ruský troll Eric Best, velmi rychle se dekonspiruje i Robejšek atd. atd. Je dnes již velmi snadné rozpoznat ruského trolle, jejich systém komunikace je již naprosto čitelný. 

Miloš Zeman má obrovskou zásluhu v dekonspiraci agentů FSB a KGB v ČR, v tom plní úlohu přímo dokonale a za to je mu potřeba opravdu poděkovat. Miloš Zeman příchodem na Hrad BIS velmi usnadnil práci a vcelku je možné, že je to v jeho prochlastaném, prohuleném, prožraném, prolhaném a pro (doplňte libovlnou jeho oplzlost)  životě vlastně jediná kladná věc, kterou kdy udělal správně či mravně.  Je to jako by promluvil hlavní mafián, je to jako by v Norimberku stanul přímo Hitler a začal mluvit pravdu.

Zeman lže, ale tělem říká přesně to, co je jeho KGBácká realita. Tedy i žok plný "sr...." jak jej trefně charakterizujete může mít obrovský přínos pro budoucnost.