MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Tangent

#57357 nelegálové

2015-09-12 18:50

bičovaná žena muslimy  ...toto by si měli uvědomit všichni blázni-havloidi,Dlouzí apod., ekoteroristi, ekohňupové  co podporují muslimskou imigraci

Např. v Belgii už jsou vyslovovány silné požadavky na zavedení práva šária pro muslimy.

Dobře si zapamatujte lidi, kteří podporovali muslimskou imigraci a tím způsobí rozvrat v evropské společnosti. Ženy a někteří muži se zřejmě na to masochisticky těší, jinak si logicky jejich chování nelze vysvětlit. prostě Islám je, bohužel, netolerantní, autoritativní, nesvobodné, náboženství s patologickými rysy.

NEJHORŠÍ JE, ŽE ČLOVĚK NEMŮŽE ANI ŘÍCT PRAVDU, ANIŽ BY BYL OZNAČEN JAKO RASISTA. VŠUDE VIDÍME LEŽ EU A LEŽ NĚMECKA, KDY Z MĚ NEZNÁMÉHO DŮVODU, NECHTĚJÍ ŘEŠIT PŘÍČINU PROBLÉMU, TOTIŽ ZABEZPEČENÍ HRANIC...UŽ O TOM MLUVÍ 2 ROKY A NIC  NIKDO NEPODNIKÁ, PRÁVĚ NAOPAK.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#57358 Re: nelegálové

2015-09-12 19:39:15

#57357: Tangent - nelegálové 

Pisu zde opakovane, ze jsem tzv. " havloid " a jsem zasadne proti prijimani muslimskych imigrantu a

dalsich osob z naprosto odlisneho kulturniho prostredi. A takovych je nas vic.

Ale soudruzi takove diskuzni prispevky zasadne prehlizeji, protoze se jim  "nehodi do kramu "!

Vzdy je treba najit nejake viniky, ze bolsevici ?  

Kdyby nebylo imigrantu, najdete si neco jineho !

Nepřihlášený uživatel

#57379 Re: nelegálové

2015-09-13 06:16:02

#57357: Tangent - nelegálové 

Vy jste takový zvláštně selektivní. Cokoliv co se v dekomokraciích rozhoduje je veřejné. Jednání parlamentů je veřejné, zápisy z jednání jsou dokonce v digitálních stenozáznamech, aby je kdokoliv mohl kdykoliv elektronicky prohledat, dokumenty vlády jsou veřejné, jednání mezi státy např. o Asociačních dohodách jsou veřejně přístupné. Vše je maximálně transparentní a vy o tom hovoříte jako o lhaní? 

Tak to si utíkejte za soudruhem Putinem, který zveřejňuje jen to, jak se potápí, jezdí na koni, střílí z luku a kulometu. 

Neváhejte, nežijte v té prolhané Evropě, já jsem bohužel musel vyrůstat v tom prolhaném bolševismu, já jsem odejít nemohl, vy můžete, tedy vůbec nevím, co vás tu ještě drží.