MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#57561 Re: Re: Neuvěřitelná drzost podřadné islámofilní hitlerovské havloidní menšiny

2015-09-14 11:17

#57538: - Re: Neuvěřitelná drzost podřadné islámofilní hitlerovské havloidní menšiny 

Ty nápisy Uprchlíci jsou v ČR vítáni tam píšou pomatení havloidní vlastizrádci, kterých jsou plné neziskovky a média!!! A Havel nechal rozkrást a zaprodal tuto republiku. Také podporoval genocidu našich srbských slovanských bratrů, tento milovnk kosovských muslimských teroristů a obchodníků s heroinem, lidskými orgány a uprchlíky.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#57564 Re: Re: Re: Neuvěřitelná drzost podřadné islámofilní hitlerovské havloidní menšiny

2015-09-14 11:23:19

#57561: - Re: Re: Neuvěřitelná drzost podřadné islámofilní hitlerovské havloidní menšiny 

Běž do háje ty hrůzo komunistická, meleš páté přes deváté.. Klopíš tu ty vaše zemanistické ,  bolševické výkaly, sračky, běž si dát svoji pravidelnou dávku, protože máš asi absťák. 

Nepřihlášený uživatel

#57566 Re: Re: Re: Neuvěřitelná drzost podřadné islámofilní hitlerovské havloidní menšiny

2015-09-14 11:26:10

#57561: - Re: Re: Neuvěřitelná drzost podřadné islámofilní hitlerovské havloidní menšiny 

Zase kecáš tupý rusáčku, tuto zemi rozkradli stbáci a komunisté kteří se v 89. rozlezli do všech nově vzniklých parlamentních stran a pod vedením Klause, Zemana, Filipa(falmra), Babiše(Bureše) a podobných individuí ji rozkrádají a rozkládají úspěšně dodnes a ty jsi toho jasným důkazem.

Nepřihlášený uživatel

#57567 Re: Re: Re: Neuvěřitelná drzost podřadné islámofilní hitlerovské havloidní menšiny

2015-09-14 11:28:58

Putin udělal dobře, že ten kolaborantský dobytek z neziskovek placený ambasádou USA a Sorosem vypráskal ze země.

Nepřihlášený uživatel

#57575 Re: Re: Re: Neuvěřitelná drzost podřadné islámofilní hitlerovské havloidní menšiny

2015-09-14 12:20:18

Moc se tu neohanej srbskymi slovanskymi bratry. V kazdem narode se najdou lide slusni i zlocinci. Delal 

jsem po revoluci tlumocnika jednomu nemeckemu podnikateli. Byl to cestny stary pan. Vyuzil moje sluzby

i pri ceste do Chorvatska. Vypravel mi, ze tam byl i v dobe valecneho konfliktu. Srbove ho dobili jako psa,

vymlatili mu vsechny zuby a hodili ho do sklepa. Tam prezil nekolik dni, bez jidla a vody. Neveril, ze prezije.

Z toho sklepeni videl otresne veci. Treba, jak Srbove hraji fotbal s useknutou hlavou Chorvata a pokladaji 

to za velmi vtipnou zabavu. 

Kdyz jsme dojeli na misto, ptal jsem se mistnich, jestli si na tento pripad pamatuji. Nezavisle na sobe mi to

nekolik lidi potvrdilo.

Chapes vubec, ze vsude na svete se najdou dobri a spatni lide a smahem odsuzovat, nebo chvalit jeden

narod, je velka hloupost ?

Nepřihlášený uživatel

#57576 Re: Re: Re: Neuvěřitelná drzost podřadné islámofilní hitlerovské havloidní menšiny

2015-09-14 12:28:46

Moc by me zajimalo, co budou bolsevicke svine hazet za spinu na V.Havla za tricet let. On snad nese

vinu i na tom, kdyz pes shrne Zemanov koberec, nebo ze Ovcacek  nemuze najit Peroutkuv clanek.