MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Omylem jsem ho dal do jiného hrnečku
Nepřihlášený uživatel

#58000 Omylem jsem ho dal do jiného hrnečku

2015-09-18 07:23

#57986: - TO JE MASAKR 

Podoba čistě náhodná

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#58002 Re: Omylem jsem ho dal do jiného hrnečku

2015-09-18 07:28:16

#58000: - Omylem jsem ho dal do jiného hrnečku 

Jak říkám, prostě celý Miloš Zeman, omylem spolukradl 14 mld. MUS a ještě to svádí na Tošovského, ale všechny prachy se našly jsou teď majetkem Švýcarské vlády a každý Čech včetně nemluvňat je chudší o 1 400,- korun v ceně peněz roku 1998, tedy o cca 2 500,- v současné ceně peněz. Jen drobnost :-), ale Miloš Zeman je u svých dementní voličů hrdinou, když část svého platu dává na umoření státního dluhu :-). 

Kdyby ten marx-leninský komunistický nácek nekradl, nezadlužil zemi tempem zdvojnásobení státního dluhu za 4 roky navíc s nulovým vlivem na jeho nezaměstnanost v úrovni 9 % a neměnil strukturu mandatorní výdajů tak, že se žádná další vláda bez sociálních otřesů nemohla vyhnout deficitnímu rozpočtu, tak už dávno tato zem skutečně mohla mít rychlovlakový koridor a dostavěnou dálniční síť do Rakouska i na severu do Německa a v Praze, Brně a Ostravě by možná dokonce jezdily tramvaje jednotné úrovně v kvalitě, jaké jezdí v Drážďanech. 

Ale to by Miloš Zeman nesměl krást, taková drobná, leč naprosto nesplnitelná podmínka. Miloš se ovšem tváří, že přávě díky zlodějinám si mohl udržet moc a tudíž se prostě kradlo "řízeně" a tedy "méně". I z této jeho představy politiky je naprosto zřejmé, že se jedná o marx-leninského komunistického nácka.