MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

2015-09-20 03:51

Moje cesta na Krym měla dva cíle. Jednak jsem se zúčastnil kozáckého folklórního festivalu, protože i v České republice se zabývám spoluprací s různými folklórními festivaly a protože mám velmi rád sborové zpěvy vojenských písní. Na Krymu šlo o jejich opravdu nádhernou ukázku. Kromě toho jsem se také jel přesvědčit, jestli jsou pravdivé zprávy o tisícihlavých davech nespokojených lidí žádajících o připojení k Ukrajině. Chtěl jsem se s nimi setkat, ale nenašel jsem je. Naopak v reakci na to, že Porošenko vyhlásil ustavení komise pro vrácení Krymu Ukrajině, zejména mladí lidé říkali, že to naprosto odmítají, a pokud by to mělo nastat, bránili by se tomu i se zbraní v ruce. Proto si myslím, že Krym je definitivně ruský.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#58172 Re: Vždyť je Doubrava komouš a ruský troll

2015-09-20 05:35:19

#58171: -  

...ten zemanot vstoupil do KSČm v roce 2010 byť předtím byl logicky od roku 1967 a 19-ti let komunistou. Je velmi podivné, že se do standardních novin vyjařoval velmi zdrženlivě a komunisticko nacistických parlamentních listů se "rozjel". Buď si to v neoancisticko-komunistických parlametních listech celé vymysleli nebo je soudruh Doubrava ruský troll a ve standardní noviny se vyjadřuje jinak než pro vlastní propagandistický server. 

Občané v ČR po okupaci ruskou pakáží po roce 1969, kdy demonstrace potlačili policajti, lidové milice, StB tedy češi, také poměrně dlouho žádné demonstrace proti ruské okupaci neuspořádali. Většina tehdejších elit emigrovala a tedy tu zbyl Karel Gott a soudružka Bohdalová, olizující StBáka Šloufa a KGBáka Zemana. 

Krym je bez nejmenších pochybností součástí Ukrajiny a to stále. Okupace Krymu novým cccp (ITAR na TASS) na tom nic nemění, neboť je stále platná trojstranná dohoda o neměnnosti hranic Ukrajiny, kterou právě Rusko podepsalo. 

A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf

Nepřihlášený uživatel

#58174 Re:Soudruh Doubrava vstoupil do KSĆ v roce 1967 v 19-ti letech....

2015-09-20 05:43:13

#58171: -  

.... od třiceti už byl "tajemníkem" v Telnicích - ale nikoliv těch Moravských, kde bylo k folkloru blízko, ale u Ústí nad Labem, proto asi ta dojemná zábila ve "folkloru vojenských písní". To je extra parchant, jen co je pravda, neboť je velmi pravděpodobné, když byl "uvolněným tajemníkem" ve třiceti letech, že byl zároveň StBákem a v naprostém klidu je i možné, že byl i KGBákem, neb je naprosto jasné, že KGB byla po okupaci velmi činná a ruská pakáž měla na západě velké posádky, typicky v Děčíně a okolí. 

" V letech 1978–2010 působil v komunální politice na postu uvolněného tajemníka národního výboru obce a později starosty obce Telnice"

Některá čísla o ruské pakáži se jeví jako neuvěřitelná - když odjížděli, odvoz techniky si vyžádal 31 000 vagonů!!!!!! , tedy 84 vagonů každý den roku 1990!!!! a to z odchodem začali již v roce 1988, kdy se ruská pakáž zavázala ke zmenšení armády obecně. 

Celkem se jednalo o 73 500 osob, 1220 tanků, 1218 děl, 30 odpalovacích zařízení taktických a operačně taktických raket, 76 letadel, 95 000 tun munice.

Celkem v 925 transportech (31 000 vagónů) opustilo území Československa 73 500 vojáků, 39 000 rodinných příslušníků.

Střední skupinou sovětských vojsk bylo uvolněno 355 objektů, z toho 286 v České republice a 69 na Slovensku. K civilnímu využití bylo předáno 65 objektů, převážně na území České republiky.

Vzhledem k tomu, že Doubravu zařadila Ukrajina na seznam nežádoucích osob, je velmi pravděpodobné, že mají zpravodajské informace, že je KGBákem, tedy dnes agentem FSB.