MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#59298 Re: Re: Re: Re: Ruská totalitní pakáž povraždila celou polskou vojenskou elitu....

2015-09-27 15:25

#59261: - Re: Re: Re: Ruská totalitní pakáž povraždila celou polskou vojenskou elitu.... 

A co vy skorointeligente jsem psal, že dvě území moravského Slezska obsadili Poláci, žádné datum jsem tam nepsal a jen tupé lidské těleso jako vy si vše překrucuje, nevyjel jste z české kotliny a myslím, že budete hodně smutná existence:-) Můj děda jezdil před válkou pracovatd o fabriky, která byla dříve v Československu a pak už patřila do Reichu, tak nemelte nesmysly nastudované z knih a něco zkuste zažít, protože tady otravujete vzduch. V roce 1934 už každý polovzdělaný člověk věděl, že Německo cinká zbraněmi a Poláci dojeli na svou vyčůranost, proto tady v regionu i samotná polská menšina nikdy nebude chtít být součástí Polska, ale vždy bude chtít být respektovanou skupinou na území Čech, jsem polský Moravan a tak jako většina lidí v Polsku smutně uznávám, že polská vládnoucí garnitura zklamala v otázce hlasování o imigrantech.

Vytáhněte do boje s vlastní neinformovaností, běžte před zrcadlo a dejte si pro vaše dobro jednu zleva a druhou zprava. Jinak tím zlem ničíte sám sebe, k tomu vám přeju hodně štěstí

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#59300 Re: Re: Re: Re: Re: Ruská totalitní pakáž povraždila celou polskou vojenskou elitu....

2015-09-27 18:40:25

#59298: - Re: Re: Re: Re: Ruská totalitní pakáž povraždila celou polskou vojenskou elitu.... 

Co je to zase za bláboly. Dal jste do  souvislosti smlouvu Německa a Polska z roku 1934 se smlouvou v které si Hitler porcoval Evropu se zločincem Stalinem. To je demagogie. 

Hitler a Stalin se ničím nelišili a byli to oni dva, kdo začali II. světovou válku. To, že Hitler uzavíral různé prapodivné smlouvy i před smlouvou se Stalinem, to je skutečně realita, která ale ani v nejmenším nemění nic na tom, že II. světovou válku začali právě Hitler a Stalin.