MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#59456 Re: Dříve se dočkáte konce Miloše Zemana než konce lidí, kteří min. budou číst ....

2015-09-28 10:30

#59455: -  

....texty Václva Havla a přemýšlet o jejich obsahu :-), stejně tak se dočkáte dříve naprostého zapomnění marx-leninkého komunistického nácka Miloše Zemana, než se dočkáte toho, že se přestanou hrát hry Václava Havla :-). 

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#59461 Re: Re: Dříve se dočkáte konce Miloše Zemana než konce lidí, kteří min. budou číst ....

2015-09-28 10:49:57

#59456: - Re: Dříve se dočkáte konce Miloše Zemana než konce lidí, kteří min. budou číst .... 

Zrovna přemýšlím nad tímto textem a je evidentní, že jsou to samé lži.

Václav Havel: Projev k občanům před volbou prezidenta republiky Československá televize, 16. prosince 1989

Dobrý večer, milí přátelé,

...

Nejprve bych měl říct něco o sobě. Dvacet let tvrdila oficiální propaganda, že jsem nepřítel socia­lismu, že chci v naší zemi obnovit kapitalismus, že jsem ve službách světového imperialismu, od něhož přijímám tučné výslužky, že chci být majitelem různých podniků a vykořisťovat v nich lidi, a tak dále a tak dokola. Byly to všechno lži, jak se záhy přesvědčíte, protože tu brzy začnou vycházet mé knihy, z nichž bude zřejmé, kdo jsem a co si myslím. První z nich vyjde v těchto dnech...