MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#60542 Re:

2015-10-07 14:08

#60528: HATE FREE ANTICULTURE -  

Ano, to je pravda, viz stránky organizátorů této petice:


Petice je projektem podporovaným Pražským Majdanem a spolkem Podhradí. Autorem této petice je Michal Majzner, projektový inženýr.

Skupina vznikla spojením petic Pražského Majdanu (již od září nasbírání většiny podpisů pod petici) a petice Zuzky Válové (studentky). 

 

http://www.prezidenteodejdete.cz/kdo.html

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#60547 Re: Re: Co tím chcete říci anonyme?

2015-10-07 14:55:56

#60542: - Re:  

 Že lidé odvážní pod svým jménem, kteří přesně vědí, proč by Zeman neměl být na Hradě snad chystají nějaké protiprávní jednání? 

Vy jste Ovčáček nebo snad idiot Zeman, že se tu takové hovadiny snažíte naznačit? 

Zeman by měl odejít sám. Pevně doufám, že mu včera na bezpečnostní radě státu bylo min. naznačeno, že jeho velezrádné jednání je monitorováno a že už existuje dostatek důkazů o tom, že lidé kolem něj poskytují utajované skutečnosti státu a EU do Ruska. 

Proto také ta dvě idiotstká vyjádření, které si soudruzi pro tuto příležitost připravili. 

Stěžování si na to, že nebyl jeho idiotský projev z OSN přenášen živě, kdy důvod je mimochodem i to, že to bylo v podstatě z té basic english vlastně nepřeložitelné do jakéhokoliv jazyka, neb tomu v podstatě nebylo rozumě a to nikoli jen to, jak to bylo vyslovováno. 

Druhá věcí oživení lži o panu Peroutkovi. 

Zeman je zločinec a lháž a jen se do svých lží zamotává více a více. Co je ovšem hrozné, že je bez nejmenších pochybností hrozbou pro státnost.