MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#61229

2015-10-11 21:36

 

 

Vulgární výraz pro pánské přirození. Prezident Zeman sjednotil Čechy. Jsme všichni ohavní, tvrdí jeho odpůrci. A Schwarzenberg...

 

Konečně se stalo to, co každý dlouho očekával. Lid se diky rozhodnutí prezidenta sjednotil. Sice to chvíli trvalo, ale stalo se. 

 

Voliči Schwarzenberga nemohou rozdychat veřejné prohlášení knížete, který podpořil rozhodnutí prezidenta zrušit pozvání norske velvyslankyni na státní oslavy. 

 

Zemana za toto rozhodnutí jeho odpůrci hlasitě kritizovali velice inteligentními prohlášeními typu, že je vulgární výraz pro pánské přirození, oklesteny býk, odborný výraz pro jedince s IQ pod 50 atd. 

 

Nyní dostávají infarkt při zjištění, že jejich idol se Zemana zastal. Neváhají zajít tak daleko, že tvrdí, že Schwarzenberg přejímá Zemanovo myšlení a bylo by dobře, kdyby odešel na politický odpočinek. 

 

Autor jednoho článku, který toto Schwarzenbergovo rozhodnutí odnesl zřejmě trojitým infarktem a bezesnou noci, shrnul situaci takto. 

 

Zemanovo myšlení je ohavne , stejně jako jeho voličů . 

 

Dle autora tedy je ohavny i Schwarzenberg, který smysli stejne jako Zeman. A ohavni jsou tedy i voliči Schwazenberga. 

 

Národ je sjednocen, všichni jsme ohavni. 

 

Jen nevím. V prvním kole prezidentské volby jsem byla v zahraničí, v druhém v nemocnici s rizikovým těhotenstvím. Přála jsem si vítězství Vladimíra Franze, protože by byl na mezinárodním poli zcela nepřehlédnutelný. Jelikož prezidentovo rozhodnutí schvaluji, jsem taky ohavna. To mě dnes velice potěšilo. 

 

Přeji hezký ohavný den. 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#61240 Re: Podpor rozhodnutí Zeman nepozvat paní velvyslankyni z Norska....

2015-10-12 05:30:43

#61229: -  

 ....je vskutku málo pochopitelná, ale je možné, že bývalý ministr zahraničí má informace o tom, že paní velvyslankyně skutečně přislíbila, co splnit nemohla. 

Nikým a nijak to kritizováno nijak dramaticky nebylo a už vůbec u takové kritiky nezaznělo, že by pan Swarzenberg měl jít do důchodu. 

Vlastní nepozvání velvyslankyně je ve své podstatě vlastně směšné a je velmi pravděpodobné, že se paní velvyslankyni velmi ulevilo, že nemusí sedět mezi statisty,neboť bohužel již dnes je to tak, že elity ve velkém na Hrad buď nejsou zvány (rektoři a někteří předsedové a místopředsedové politických stran) a na druhou stranu tam mnohé elity již odmítají chodit. Sál se bohužel tedy musí doplňovat statisty, mnohdy rodinnými příslušníky či známými Mynáře, Ovčáčka, Nejedlého atd. atd.

Je to vlastně velmi vážná věc ve svém důsledku.