MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#61572 Re: Babiš bude chudší nejen o 10 mil. korun...

2015-10-16 16:05

#61449: - Babiš bude chudší nejen o 10 mil. korun... 

 

V níže uvedeném odkazu na na stránkách Liga odhodlaných se nalézá oddíl Trestní oznámení a v něm je odkaz na kauzu INTERNETOVÉ SÁZENÍ a tam skoro všechny oficiální dokumenty.

Je tam také krátká a stručná charakteristika kauzy, která vám představí neskutečně zajímavou anabázi a proces, který skoro po tři roky tuto kauzu doprovázel.

Je tam dokument, kterým původní trestní oznámení na neznámého pachatele překlasifikovalo státní zastupitelství na trestní oznámení na Miroslava Kalouska.

Je tam další velice zajímavé vyjádření jiného, dozorujícího státního zastupitele, který znovu otevřel tento případ, po jeho "náhlém" odložení. J

ak doufám, tak všechny tyto podněty a dokumenty znovu někdo využije v novém prošetřování. To co na těchto stránkách není jsou důkazní materiály, interní emaily z MF například, které jsou spučástí spisu.

Tedy doufám, že stále jsou, jinak je rád znovu doplním. 

Odkaz: http://ligaodhodlanych.webnode.cz/trestni-oznameni/

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#61583 Re: Re: Babiš bude chudší nejen o 10 mil. korun...

2015-10-16 16:30:59

#61572: - Re: Babiš bude chudší nejen o 10 mil. korun... 

Vypadá to tedy spíše na podvrhy, než reálné dokumenty. Nejsem si úplně jit, ale úloha státního zástupce je dozorování, nikolliv zásahy do šetření či vyšetřování. Státní zástupce dozoruje průběh celé věci, je na policii, jestli někoho konkrétního chce či nechce obvinit. Tedy ona "překvalifikace" státního zastupitele na trestní oznámení na Miroslava Kalouska se mi jeví jako velmi podivná věc. Musela by to udělat policie řekl bych, nikoliv státní zastupitelství. 

Co míníte "náhlým" odložení a vyjádřením "jiného dozorujicího státního zastupitele" je věc hodně nejasná, případ má jednoho odpovědného státního zástupce a jiným státním zástupcům do případu nic není, mohl by to být pouze nadřízený dozorujícího státního zástupce. 

Velmi důležité je, kdo tento blog vede, jestli je to osoba dohledatelná a je ochotna si za materiály a jejich zveřejněním stát. Bude to ale spíše tak, že se bude jednat o osobu neznámou, nedohledatelnou resp. přímo neexistující. 

Kalousek není oblíbený, ale to neznamená, že je zločinec.

Kalousek měl odvahu znovu zavést zdanění hazardu, které předtím zrušili oposmluvně spolupracující osoby Zeman s Klausem.

Do té doby byl hazard normálně daněn, jak se dozvíte na velm idůvěryhodném zdroji demagog.cz, který Kalouskovu informaci o tom, že on zavedl zdanění hazardu označil za nepravdivou, právě proto, že on ve své podstatě "jen" znovu zavedl zdanění hazardu. Odvahu to vyžadovalo obrovskou, neboť se jedná o miliardy a tedy stojí za to, vyvinout úsilí se takového ministra zbavit a to nejen politicky.