MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#62183 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je mi z nacistických havloidů na blití

2015-10-22 19:09

#62169: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je mi z nacistických havloidů na blití 

Ty jsi se asi pomátl, to všichni na západě čekali, kdy Jelzinovi v tom bordelu ukradnou atomovku. Putin tam udělal naštěstí pořádek.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#62184 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je mi z nacistických havloidů na blití

2015-10-22 19:13:58

#62183: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je mi z nacistických havloidů na blití 

Ja tu atomovku od Jalcina koupil za 267 US$ a mam ji ve sklepe zahrabanou pod uhlim a az Putin prijede oprcat Zemana, tak ji v Karline odpalim.

Nepřihlášený uživatel

#62186 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je mi z nacistických havloidů na blití

2015-10-22 19:14:39

#62183: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je mi z nacistických havloidů na blití 

Stále se dá čekat, kdy tam někdo ukradne atomovou bombu, kdy někdo nechá opět vybuchnout atomovou elektrárnu, na tom se nezměnilo vůbec nic, jen to dnes vypadá, že to tak není vidět. Stále je Rusko zdrojem atomového materiálu pro špinavou bombu. Na tom skutečně Putin nezměnil vůbec nic, jen k tomu přidal státní terorismus, tedy např. to, že stát nakoupí a zlegalizuje těžbu ropy IS.