MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#62493 Re:

2015-10-27 06:09

#62492: -  

Ty zijes v Americe, debile ?  Pokud se ti libi blahobyt v ruskem stylu, je to tvoje vec.

V Rusku litaji peceni holubi do huby, ze? Tam te nepusti, krome par turistickych oblasti, NIKAM.

Lidi tam nemaji co zrat a vetsina Rusu ani nevi, ze vubec existuji lekari. 

Vyloucene lokality - to tam najdes. Zabiraji vetsinu uzemi.

Turiste maji za zadkem tajne, kteri je vraci na spravnou cestu, kdyby chteli videt neco jineho, nez

Potemkinovi vesnice.

V Americe mas moznost volneho pohybu, jedes kam chces, vidis co chces.

O vzdelanosti radeji nepis, je to smesne srovnani.

Zjisti si o te spravedlive ruske spolecnosti nejaka fakta, nez napises dalsi blabol, soudruhu.

Odpovědi

Truth Prevails

#62513 Re: Re:

2015-10-27 14:45:43

#62493: - Re:  

to jsou zase lži pražské kavárny, byl jsem v Rusku, Číně i na Kubě avšude jsem si mohl jít kde jsem chtěl a vidět co jsem chtěl, všudě jsem si půjčil vůz a projel značnou část území daných států, pokud mě někdo sledoval, tak o tom nevím, mimo to jsem byl asi v 60 dalších zemí....ale nikdy bych nejel do USA a to nejen kvůli sbírání otisků....nejsem kriminálník, aby mě někdo bral otisky při příjezdu, ale i kvůli bezpečnosti, chování policistů nebo trestu smrti, pokud v USA uznají, že můžete být hrozbou pro jejich společnost  budou Vás sledovat stejně jako v Rusku, kde Vás taky nebudou sledovat automaticky a nebo na Kubě, pokud se nebudete chovat , jako vůl Pilip nic se Vam nestane.....je však pravdou, že v daných zemích není na rozdíl od USA systém hry na demokracii