MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#62933 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vy píše hlouposti jak když mluví Petránek o tom, jak Rusové ruší všechny

2015-10-31 17:21

#62932: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vy píše hlouposti jak když mluví Petránek o tom, jak Rusové ruší všechny fre 

To je ta vaše neznalost Starého a Nového zákona. S tím se vskutku mnoho nenadělá, budete si muset doplnit vzdělání alespoň v tom, jak tyto dva zákony spolu souvisí. 

Obecně platí, že aní oddělení hranicí státní nevede k oddělení kultur, jak se mohli přesvědčit komunisté v době kdy se oddělili od demokratického světa drátěnými ploty a i dnes se o tom přesvědčují komunisté v Severní Korei nebo Kubě.  

Váš příspěvek je mimochodem ukázkou toho, co je často příčinou nevraživosti muslimů vůči Židům, je to vlastně základní neznalost toho, jak je židovské náboženství úzce provázáno s křesťany i muslimy. 

Dokonce je váš příspěvek dokladem toho, jak špatně se orientujete v dějinách a dokládá tedy, jaké důsledky na vás mělo komunistické školství a tedy vlastně velmi přehledně dokládáte to, co jsem o pokřiveném výkladu dějin napsal a i to, k jakým důsledkům to vede. 

Dalo by se pokračovat, co lze z jedné vaší věty vyčíst. Např. je to jakási představa, že za "plotem" to vypadá jinak, že je možné zavírat "za plot", že je to dokonce možné dělat jen proto, že člověk prezentuje jinak víru v Boha, atd. 

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#62934 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-10-31 17:42:42

#62933: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vy píše hlouposti jak když mluví Petránek o tom, jak Rusové ruší všechny 

Krestanstvi = JEZIS ano.   Judaismus = JEZIS ne. Nejhorsi jsou ale fanatici kteri nemaji s krestanstvim a nebo s judaismem nic spolecneho. Jsou to pokrytci  jeichz Bohem je MAMON. Znam slusne krestany i zidy a opravdu jsem od nich neslysel ze by urazeli tu druhou viru. Jsem krestan ktery nepremysli o tom ze ti zide jsou spatni. Vzdyt verime ve stejneho Boha.