MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Anonymous

2015-11-24 10:33

hehe, teďkom si americký troll tak naběhl, že ten svůj blábol s ip adresami musel dokonce po sobě smazat, už neví kudy, inu, není příjemné být přistižen, jak se tady falšují podpisy proti Zemanovi

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#65553 Re:

2015-11-24 10:35:46

#65551: -  

Americký troll by možná své příspěvky mazal, já nikoliv. 

Moje statistiky a stejně tak vaše statistiky s z tohoto webu dokládájí, že s počtem podpisů jasně stoupá počet neveřejných adres z kterých byly udělány a to proto, že poskytovatelé internetu poskytují v obrovském objemu adresy neveřejné překládané na adresy veřejné o menším počtu. 

Dokonce statistiky potvrzují důvěryhodnost tohoto serveru, neboť s menším počtem podpisu je neveřejných adres méně než s větším počtem podpisů a to znamená, že jsou podpisy a adresy u nich uvádění důvěryhodné a jsou rozprostřeny po republice. 

Nedochází k tomu, co jsem naznačil s fiktivní (ilustrativní) peticí - "Sestřičky nechtějí být obtěžovány lékaři" kde by se pod takovou petici podepsaly ze zaměstnání všechny sestřičky např. z Bulovky a tedy jen prvních např. 5 podpisů by bylo ve statistice z veřejné adresy a ostatních 1000 by bylo z neveveřejné, neboť by měly stejnou IP adresu routeru (či proxy serveru) Bulovky a to přesto, že by sestřičky pravdivě uvedly svá bydliště (trvalá bydliště), která jistě nebudou jen v Praze.

Toto se zde neděje a vy jste vlastně vyprovokoval velmi prospěšnou diskusi o tom, jak moc je tento server důvěryhodný a ze statistik tohoto serveru se lze domnívat, že je to server velmi důvěryhodný, což vám ruským trollům velmi vadí, neboť byste rádi, aby byly důvěryhodné lži v Parlemantních listech a ne server s peticemi. Vaše příspěvky také mimochodem dokládájí, že se vám dosud nepodařilo tento server "hacknout".

Potvrzuje se také, že za "bombastickými zprávami ruské propagandy" je v drtivé většině velmi jednoduché vysvětlení a bombastické je na ní jen ona lež, která je onou "bombastickou právou" především ruskou propagandou vytvářena.