MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#65834 Re: Re: Re: Jsem proti této hloupé petici. Raději dělejte něco rozumnějšího!!!

2015-11-25 11:39

#65810: - Re: Re: Jsem proti této hloupé petici. Raději dělejte něco rozumnějšího!!! 

Takovou věc  byste ovšem musel prokázat konkrétními daty. Co je totiž daleko přesnější a také daleko uvěřitelnější, že bankovní sektor nekonsolidovala Zemananova vláda, ale ČNB. Tzv. krize Kluasovy vlády začala přechodem na inflační cílení ČNB a s tím spojenému zvýšení povinných rezerv a masivnímu náhlému poklesu inflace. 

Zeman má s konsolidací bank společného jen to, že původně ODSák Mládek, kvuli kterému vznikla arbitráž s Nomurou, neboť firmě vyhrožoval z pozice náměstka ministra znárodněním jejich investic přešel k socanům kde je dodnes  a kde je stále velmi nebezpečnou figurou, viz. prolomení těžebních limitů v době, kdy je uhlí tak levné, že se dováží z USA. 

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#65842 Re: Re: Re: Re: Jsem proti této hloupé petici. Raději dělejte něco rozumnějšího!!!

2015-11-25 11:51:09

#65834: - Re: Re: Re: Jsem proti této hloupé petici. Raději dělejte něco rozumnějšího!!! 

Cožeto? Uhlí je tak levné, že se dováží z USA??  Tak levné, že jej raději dovezeme s připočtením drahé dopravy? Nebo jak tomu máme rozumět? Vlastně vám vůbec nerozumím. Mládek že byl v ODS? Vždyť vy jste úplně popletený.