MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#66663

2015-11-29 16:20

Do EU přišlo letos nelegálně 1,5 milionu lidí.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#66666 Re: Obvyklý počet lidí přicházející každoročně je 500 000......

2015-11-29 16:28:11

#66663: -  

 ....tedy trojnásobek je hodně (pokud si neonacisticko-komunistické Parlamentní listy nevýšlí nesmysly jako obvykle :-), přesto to s Evropou nemůže nic udělat vzhledem k více jak 500 mil. populaci. 

Řekl bych ale ruský trolle, že byste se měl především starat o vaše vymírající a masivní emigrací postižené 140-ti mil. Rusko, neboť dnes je situace takové, že jen letos odešlo a jen legálně a jen do USA více jak 240 000 lidí!!! (je to cca 660 lidí každý den!!!!!! ) 500 000 lidí z Ruska se jen letos účastní loterie o Zelenou kartu!!! Tedy je velmi pravděpodobné, že Rusko již vlastně nemá žádné vzdělané lidi, kteří by byli schopni dodávat již nasmlouvané technologické celky (např. jaderné elektrárny pro Turecko a Maďarsko) alespoň v takové kvalitě, že by to na první pohled nevypadalo, že to nikdy fungovat nebude. 

Proto zjevně Rusko "uvaluje sankce", válčí, okupuje Krym, rozpoutává válku na východě Ukrajiny, krade uhlí a ministr ruské vlády mluví o tom, že je to za cosi "odvedeta" čímž jehom potvrzuje, že Rusko bylo hybatelem války na východě Ukrajiny a že není schopno spravovat Krym. 

Putin dovedl Rusko na pokraj krachu a to je opravdu velmi nebezpečné.

USA navíc předevčírem začaly létat do kosmu za desetinu ceny před před včerejší. Technologie výroby uhlíkových paliv (recyklace) je již k dispozici v Evropě i Americe. Poptávka po ropě je velmi nízko a cena je pro rusko na hranici rentability těžby. 

Rusko bohužel světu evidentně může nabídnout jen válčení, jak trefně stále dokola opakuje soudruh KGBák Putin a myslí si, že Svět  se nechá vydírat, kde je dnes BRIC a kde je dnes vše mezinárodní o co se Rusko kdy pokusilo, bez západních bankovních a karetních systémů by se v Rusku ani nezaplatili a nevybrali peníze z bankomatu natož, aby si bez západních technologií zatelefonovali a postavili počítačové sítě.  

Dnes je již bohužel také dosti pravděpodobné, že organizátorem migrace je právě Rusko, které žije v představě, že tím paralizuje EU. Problémem pro něj je obecně to, že první, kteří se odhodlají k emigraci jsou ti nejschopnější, tedy Evropa vlastně jako každé státy, které přijímají imigranty na příchodu těchto lidí vydělá.