MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#67290 Re: Re: Re: Zatím to vypadá tak, že vyjádření asistentky a Ransdorfa....

2015-12-05 19:12

#67275: - Re: Re: Zatím to vypadá tak, že vyjádření asistentky a Ransdorfa.... 

....je malinečko v rozporu s tím, co říkají lidé, kteří by o věci mohli něco vědět tedy lidé, u kterých je elementární předpoklad, že komunikují se švýcarskou policií. 

????

O co to je za lidi, nějací grázlové co hrají TOPce na ruku?

Spekukujte si jak chcete.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#67292 Re: Re: Re: Re: Zatím to vypadá tak, že vyjádření asistentky a Ransdorfa....

2015-12-05 19:27:22

#67290: - Re: Re: Re: Zatím to vypadá tak, že vyjádření asistentky a Ransdorfa.... 

Slovenská policie, slovenské ministerstvo vnitra, naše ministerstvo vnitra. Nic složitého. 

To já vím, že si můžu v klidu spekulovat a uvidíme, co se dozvíme. Píšu to jen proto, abych si to po čase mohl přečíst a říci si tak spletl ses nebo nespletl. 

Fiktivní telefonát Zemana s Mílou Randorfem

Z: To si ty Milo?

R: Jj to jsem já.

Z: Tak to jsi vážně posral, všechny (Zeman, Klaus, Nejedlý, Mynář, Babiš)  si nás ohrozil, za to ti  zakroutíme krkem.

R: Jj to ti kluci ze Slovenska říkali taky.

Z: Kolik si toho ukrad?

R: Dal jsem si premie miliardu.

Z: To zase není tolik, mám to se soudruhy v rusákově domluvit? 

R: Zkus to Miloši.

Z: Vrátíš něco? 

R: Ani euro.

Z: Vidím, že si tvrdák. 

R: Tvoje škola. 

Z: Až to odblokují pošleš zbytek zpátky Jakuninovi a budeš držet hubu?

R: Uvidíme, rád bych si tu miliardu trochu užil. 

Z: Očekávej telefonát z rusákova. Čest.

R: Čest soudruhu. 

Mnohé tedy napoví, jestli se Randorf potká se Zemanem. Je jisto jisté, že si chce zachránit zdravou kůži a Zeman mu v tom může pomoci, neb on k hlavnímu zloději Putinovi přístup nemá, ale Zeman už vykřikoval, že co nevidět do rusákova zase zajede, asi to zase "dobře odhadl", když mu bylo reportováno, že Míla jede vybírat :-).