MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#67428 Re: Re: Hned se vyjasňuje proč po Krymu ruští okupanti pobíhali se symbolem komunistického teroru...

2015-12-06 20:53

#67427: - Re: Hned se vyjasňuje proč po Krymu ruští okupanti pobíhali se symbolem komunistického teroru..... 

Symbol komunistického teroru jsou rudé karty v rukou havloidů, vesměs bývalých bolševiků. Nyní největších bolševikobijců v převlečených kabátech.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#67430 Re: Re: Re: Hned se vyjasňuje proč po Krymu ruští okupanti pobíhali se symbolem komunistického teror

2015-12-06 20:59:48

#67428: - Re: Re: Hned se vyjasňuje proč po Krymu ruští okupanti pobíhali se symbolem komunistického teroru... 

Na tom jistě těžko shodneme, neboť já se domnívám, že bývalí komunisté volili post-bolševickou ODS z velké části a pak logicky socany s komunisty přímo ve vedení strany. ODS volili proto, že jim Klaus dal "rozhřešení" z jejich bolševických hříchů komunistických schůzí, mávátek, udavačství atd. tedy udělal z nich oběti komunistického režimu nikoliv přisluhovače. ODS je ale "zklamala" jako KSČ, přišel Bureš alias Babiš zopakoval trik, opět z nich udělal "oběti" tentokrát ale té "zločinecké ODS" opět nechtěli být spolupachateli, navíc už to znali, jak snadné je říci, já nejsem pachatel, nikdo nevěděl, že jsem volil ODS a ti co to věděli tak jsou přece také oběti :-).  Tedy bývalí bolševici dnes volí ANO StB a tedy bohužel z velké části volili i soudruha Miloše Zemana na radu komunisty Klause. 

Nepřihlášený uživatel

#67483 Re: Re: Re: Hned se vyjasňuje proč po Krymu ruští okupanti pobíhali se symbolem komunistického teror

2015-12-07 18:37:03