MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#67981 UZ MĚ NEBA CO SLYSIM ZACAL SEM HLEDAT PRAVDU

2015-12-12 12:53

TUHLE PETICI NEPODPISU PROTOZE ON JEDINY HAJI VLAST OBCAS SE CHOVA JAK P..... NAPROSTY ALE ZASE ON TU NECHCE ISLAM SHARYA,DŽIHAD,A NELEGALNI MIGRANTIKY, POPREMYSLEL SEM PROC BY MEL ODEJIT PREZIDET KDYZ ON NAS SE SNAŽI CHRANIT PROTI ŠKUDCUM S EU A USA A TO ONI MUZOU ZA ISLAM TO ONI MUZOU ZA MIGRACI ABY OSLABOVALI EVROPU A ROZVRATILY NASI KULTURU ZEM VLAST NAROD ZNICILI DEJINY A VSE CO JSME SY VYPRACOVALI JAKO JEDEN NAROD JEDNA VLAST JE NA CASE LIDI HLEDAT PRAVDU UZ ME NEBA SLYSET FURT KLAMY ZACAL SEM HLEDAT PRAVDU A VIDEL SEM AGRESI NE RUSKA ALE ZAPADU A EU PROTI EVROPE JE CAS SE ZAMYSLET A PROBUDIT SE DOCELA ME PREKVAPILO PROC USA 200 JADERNYCH HLAVIC MA VSUDE PO NASI ZEMI EVROPE TO JE NEZAKONE TAK SEM SI REKL ASPON VIDIM AGRESI NATO A EU VUČI EVROPANUM A NARODUM SMUTNE AZ JE ME DO PLACE A MYSLETE NA DETI NEBO CHETE SKONCIT JAK UKRAJINA OVLADANA USA TAM JDE O ROPU,PLYN,NA UKRAJINE NE O NAROD ROZVRACENA ZEM JAKO LYBIA,SYRIA,IRAN,IRAK,ATD ZPOMENME NA DEJINY 1939-1968 :-( 

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#67984 Re: UZ MĚ NEBA CO SLYSIM ZACAL SEM HLEDAT PRAVDU

2015-12-12 12:57:58

Já nejsem Asenad!

#67991 Re: UZ MĚ NEBA CO SLYSIM ZACAL SEM HLEDAT PRAVDU

2015-12-12 13:38:30

Nepřihlášený uživatel

#68027 Re: UZ MĚ NEBA CO SLYSIM ZACAL SEM HLEDAT PRAVDU

2015-12-12 21:00:34

#67981: - UZ MĚ NEBA CO SLYSIM ZACAL SEM HLEDAT PRAVDU 

Vy vidíte agresi NATO a EU a žijete v zemi, která je členem EU a NATO? Proč tedy nejdete do rusákova? Vám nevyhovuje současná ústava postavená na všeobecné deklaraci lidských práv? Neváhejte, sdělte to přímo. 

Vám nevyhovuje, že Evropské radě zasedá náš premiér s podporou Sněmovny? Více vám vyhovoval komunista Rusnok bez podpory Sněmovny? Vám nevyhovují současní ministři v Radách ministrů? Také si myslím, že StBák Bureš alias Babiš by tam opravdu být neměl. Vám nevyhovuje Jourová v pozici vysokého úředníka EU? 

A co by vám vyhovovalo? Varšavská smlouva a RVHP řízené z rusákova?  Vyhovuje vám tamní vraždění novinářů, masivní emigrace ruské inteligence do celého světa? Vyhovuje vám, že nejsou schopni na světovém trhu uplatnit nic kromě plynu a ropy a částečně zbraní?