MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#68080 UŽ MĚ NEBA CO SLYSIM ZAČAL SEM HLEDAT PRAVDU!!!!

2015-12-13 13:04

Video o Ukrajině, které Česká Televize odmítla odvysílat

VICE OHLEDNE MAJDANU FAKTA OD POLICIE-Crimea: Unmasking Revolution

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#68083 Re: UŽ MĚ NEBA CO SLYSIM ZAČAL SEM HLEDAT PRAVDU!!!!

2015-12-13 13:29:48

#68080: - UŽ MĚ NEBA CO SLYSIM ZAČAL SEM HLEDAT PRAVDU!!!! 

Vy opravdu věříte takové ubohé propagandě? Ten "dokument" co ČT odmítla odvysílat byl televizí skutečně objednán a nebyl vysílán z důvodu tendenčnosti, která je naprosto zjevná. 

Platí o všech videích tohoto druhu, přebírají je všechny trollí ruské servery.  Je velmi snadné si tedy seznam trollích ruských serverů udělat - stačí do googlu zadat tato videa :-). 

Podstata trollí propagandy je předkládání bombastických videí u kterých se nedá ověřit kdo je udělal a dokonce ani ti, kdo na nich cosi říkají, dokonce není možné ani ověřit toho, kdo video na youtoube dal. 

Standardní medium je autoritou informace, protože zveřejňuje, jak informace získává, jak je ovřeřuje a kdo schvaluje jejich uveřejnění.  I tehdy je logicky potřeba hodnotit, jestli je či není informace uvěřitelná, tedy jestli koreluje s naší zkušeností např. s komunistickou totalitou. 

Typicky je tedy pro lidi, kteří totalitu zažili naprosto neuvěřitelná propaganda směrovaná především do Ruska, ta se lidem z východní Evropy jeví jako naprosto směšná a to přesto, že Rusové jsou schopni jí uvěřit.