MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#68233 Re: Re: Re: Re: PutIN je IN, stejně jako Stalin a Lenin?

2015-12-14 16:13

#68232: - Re: Re: Re: PutIN je IN, stejně jako Stalin a Lenin?  

 Pokavad tu ruskou pakaz nekdo zivil,pokavad meli kde krast tak ti zasrani asiati byli na koni. Nyni rusak musi srat po tenku, protoze zlata era plundrovani ciziho bohatstvi pro ne skoncila. I turecko je nebere vazne.To jenom ten Idiot Zeman leze stale Putinovi do zadku.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#68257 Re: Re: Re: Re: Re: PutIN je IN, stejně jako Stalin a Lenin?

2015-12-14 19:53:42

#68233: - Re: Re: Re: Re: PutIN je IN, stejně jako Stalin a Lenin?  

 Je to sice expresivně řečeno, ale je to smutná realita Ruska, které bohužel do politiky generuje zločince, kteří následně Rusy ničí. 

Těžko říci, co se stane, až Rusové zjistí, že tzv. národní poklad, který se měl tvořit z prodeje ropy a plynu a měl být používán na důchody občanů vlastně neexistuje. Je naprosto jasné, že se Putinova propaganda bude snažit vymlouvat na války které vede a "zlotřilý západ", který Rusku "nepřeje".  

Přesto si snad Rusové už dnes naprosto jasně uvědomují, že nemají na světových trzích co nabídnout, to přece musí vidět i slepý, že si nikdo a dokonce nikde nekoupí nic ruského. Jsou sutečně pouze tři věci, které exportojí ropa, plyn a to ještě jen z důvodu existujících produktovodů. Před dvaceti lety se chystali na zkapalňování plynu a nikdy to nedodělali do rentabilní podoby.  Trochu se snaží exportovat zbraně, ale dnes už evidentně ani nemají lidi, kteří by je byli schopni vyvýjet a je docela dobře možné, že tito lidé emigrovali a pracují již někd úplně jinde. 

Rusko je v děsivém průšvihu. Puin, Jakunin a jejich parta ho rozkradli. 

Rusko dnes nakupovalo dolar az 71,16 rublů!!!!! a to není zdaleka všem dnům konec. Je vcelku už dosti pravděpodobné, že se samo Rusko zruší konvertibilitu měny. 

http://www.bloomberg.com/quote/USDRUB:CUR