MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#68689

2015-12-19 21:43

Vážení, všímáte si jak se nám ti pravdoláskáři a sluníčkáři odkopávají? U voleb, a je jedno u jakých, jestli u nás nebo v zahraničí, pokud nevyhraje ten jejich, tak spustí ryk, že demokracie a hodnoty ( přiznám se, že to slovo hodnoty už nemůžu ani slyšet - to je podobné jak bolševik bojoval za mír, tak ti dnešní "bolševici" bojují za hodnoty), jsou ohroženy. Podle nich demokracie je jen tehdy, když vyhraje ten jejich, fakt demokraté každým coulem.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#68694 Re: Máte pocit, že někdo z demokratů zpochybnil vítězství socanů?

2015-12-19 23:01:16

#68689: -  

 Je dobré ale upozornit, že se StBák Bureš alias Babiš dostal do Sněmovny např. díky absurdní lži, že se v této zemi jen na DPH z pohonných hmot rokrádají desítky miliard ročně, aniž by si zjistitl, že lze na DPH z pohonných hmot čistě teoreticky vybrat cca 25 mdl. za rok. 

Tedy se v takovém případě jeví vskutku absurdní, že by zde bylo rokradeno kompletně celé DPH z pohonných hmot za rok a je tedy dobré upozornit, že to byla lež, kterou sám Bureš následně označil jako plácání a to přesto, že jeho jediným programem bylo, zajistit právě to, aby se tyto miliardy nerozkrádaly. 

Dnes při mimořádně vysokém růstu HDP je schodek rozpočtu 70 mld. korun, aniž byl před soud postaven jediný pachatel tolik Burešem oblíbených karuselových obchodů a co horší, jediného pachatete navíc dodal ještě analytický tým založený ještě ministrem Kalouskem. Babiš za celou jeho Kobrou utrácí za kobru min. stovky milinoů korun ročně, ale tento tým nepřinesl dosud vůbec nic. 

Tedy s takovou volbou si voliči ANO StB skutečně jděte do karusele.