MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Zlatí komunisti

#69193 Re: Re: Re:

2015-12-23 15:02

#69189: - Re: Re: 

Tento režim je zločinecký. Jeho zákony jsou na zakázku zločinců. Soudy obsadila justiční mafie. Proto mám právo zákony nedodržovat. Žádný zločinec mi nebude přikazovat, co mám dělat.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#69197 Re: Re: Re: Re: Nemůže tomu tak být, Ústava je postavena na Všeobecné deklaraci lidských práva....

2015-12-23 15:08:19

#69193: Občanská neposlušnost - Re: Re: Re:  

....která je dokonce její nedílnou součástí. O dodržování ústavy se dokonce stará samostatná instituce Ústanví soud. 

Nic takového zločinné režimy nemají a nikdy také logicky mít nebudou a to přesto, že se si na demokracii všemožně hrají a je vlastně záhada proč tak činí. Proč pořádají pseudovolby, proč jezdí na jednání OSN, proč si diktátoři píší zvací dopisy o armády, aby ty vraždily jejich obyvatele, když už to nezvládají sami atd. Proč Putin už dávno nezaložil "OSN" pro totality? On se o to samozřejmě pořád pokouší, ale i diktátoři velmi dobře vědí, že jsou diktaturou   viz. Severní Korea a velmi dobře si uvědomují, že jí mohou sice provozovat omezeně ve své zemi, ale přímo se jí neodvažují šířit, neb by to bylo naprosto zřejmé, že se jedná o zločince, jak jistě Rudý Khmére tušíte při pohledu na tzv. Islámský stát. ČSSR také školila teroristy a lidé z ČR prováděly teroristické činy, stejně tak Rusové, Bulhaři, Maďaři, Poláci atd. atd. v době, kdy tam byly komunistické režimy.