MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#69433 Re: Re: Re: Líbí se mi Ústava ČR a velmi se mi nelíbí extrémista Miloš Zeman v pozici správce úřadu

2015-12-26 09:39

#69431: - Re: Re: Líbí se mi Ústava ČR a velmi se mi nelíbí extrémista Miloš Zeman v pozici správce úřadu prez 

Vaše eustálé urážení hlavy státu a označování našeho pana prezidenta za nacistu vám nemůže projít. Sám jste evidentně napojen na Ukrajinské nacisty a teroristy z "Pražského majdanu", kteří chtějí pana prezidenta svrhnout. Tím se stáváte i rozvracečem republiky a vlastizrádcem.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#69435 Re: Re: Re: Re: Líbí se mi Ústava ČR a velmi se mi nelíbí extrémista Miloš Zeman v pozici správce úř

2015-12-26 09:55:47

#69433: - Re: Re: Re: Líbí se mi Ústava ČR a velmi se mi nelíbí extrémista Miloš Zeman v pozici správce úřadu  

Ale kdepak, kritizuji jednání Milloše Zemana, protože se obávám o demokracii v této zemi. Nic složitého na tom není. 

Nejste-li schopen z celého jednání a projevů Miloše Zemana vyvodit, že je demokratem dodržujím Ústavu, je potřeba, abyste jej logicky také kritizoval. 

Pokud se politik dostává k moci za pomoci lží ve volební kampani a tím tedy porušuje volební zákon, což se v klidu shodneme, že tak Miloše Zeman činil, neboť se za lži dokonce nezvykle omlouval, je potřeba sdělit, že takového jednání se na cestě k moci obvykle dopouští nacisté a komunisté (příznivci totalit všeho druhu) a tedy je bohužel možné jednání Miloše Zenana jako komunisticko-nacistické charakterizovat a z jeho dalšího působení v pozici správce úřadu prezidenta republiky je bohužel nutné konstatovat, že se jeho jednání při porušování volebního zákona nijak neliší od jeho dalšího působení v ústavní pozici. Vyznamenávání nomeklaturních komunistů a StBáků je jen drobným byť velmi viditelným projevem tohoto jednání.  Porušování zákonů od osoby v ústavní pzici správce úřadu prezidenta republiky je ale velezradou, jak se jistě v klidu přesvědčíte v Ústavě, neboť se jedná o porušení Ústavy. 

Z mého pohledu tedy Zeman pořušuje Ústavu tohoto státu. Senátoři si to zatím nemyslí, resp. přesněji řečeno se nevyjádřili a to je velmi vážný signál do společnosti. Senátoři nejsou schopni řicí jestli porušuje nebo neporučuje ústavu, neboť Senát se udělal neusnášení schopným, aniž by se vyjádřili, rozutekli se. To je velmi vážný stav, když zastupitelé nechtějí o velmi problematické situaci party lidí bez bezpečnostních prověrek na Hradě dokonce ani jednat a bojí se vyjádřit.