MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#70753 Re: Re: Já to říkal a vše se splnilo.

2016-01-13 18:43

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#70758 Re: Re: Re: Já to říkal a vše se splnilo.

2016-01-13 19:05:03

#70753: - Re: Re: Já to říkal a vše se splnilo. 

Co chcete dokazovat, že bohatství západní Evropy nevzniklo náhodou? Že je to způsobeno tím, že je z důvodu spolupráce uvnitř Evropy? 

Jak prosté, podívejte se do Ruska. Masivně vyváží ropu a plyn s nikým není schopno spolupracovat a výsledek je, neuvěřitelná zaostalost materiální i technická. Severní Korea, Cuba. Čínský rozvoj je postaven jen a jen na tom, že čínští komunisté povolili "podnikání" a masivně spolupracují. Byli ochotni přistoupi i na sociální "dluh", tedy USA drží nominálně stejný dluh čínského dluhu, jako Čína drží nominálně stejný objem dluhu USA. 

Nespolupracovat je snadné, je snadné udělat ze státu koncentrák, jak to udělali nejen místní komunisté, logicky se pak v koncentráku nutně neděje nic a tedy se logicky vyjídá, jak to dělali komunisté zde. 

Jasným důkazem je 240 000 emigrantů z Ruska jen v prvních 10 měsících roku 2015 a jen do USA a jen legálně. Je klidně možné, že z Ruska ročně odchází 600 000 což je v podstatě počet vysokoškoláků, které je Rusko nejspíš schopno vychovat za rok.