MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#71179 Re: Re: Re: Vítej nový zlatý standarde ruských bonů :-) 79,13 ruských bonů za jediný USD

2016-01-18 15:52

#71177: - Re: Re: Vítej nový zlatý standarde ruských bonů :-) 79,13 ruských bonů za jediný USD  

 A bude jeste hur. Mocipani teto planety nesedi nastesti v Kremlu. Putin je trpaslik a to doslovne a  nebo obrazne.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#71184 Re: Re: Re: Re: Vítej nový zlatý standarde ruských bonů :-) 79,13 ruských bonů za jediný USD

2016-01-18 16:03:13

#71179: - Re: Re: Re: Vítej nový zlatý standarde ruských bonů :-) 79,13 ruských bonů za jediný USD  

 Jací mocipáni? Co to plácáte za hlouposti?

Není nic divného na tom, že Amerika usilovala o soběstačnost ve spotřebě ropy, je to přece naprosto přirozená věc. Pokud se taková možnost objevila, tak jí samozřejmě občané Ameriky a tamní podnikatelé využili. 

Není nic divného či nepřirozeného na tom, demokracie poskytuje prostor pro kreativitu. Je tedy logické, že lidé jsou aktivní. Amerika dnes začíná létat do kosmu za 1/10 původních cen to nikoliv z důvodu poklesu cen ropy, ale díky kreativitě tamních podnikatelů, neboť se jim začíná dařit přistávat s nosnými raketami. 

Jen Bill Gates investoval v loňském roce do obnovitelných zdrůj 2 mld. dolarů a celá skupina lidí zvyklých spravovat miliardy dolarů, kterou založil,  celkem někde kolem 20 mld. dolarů. O tyto peníze tito lidé nechtějí přijít a není pochyb, že o ně nepřijdou. 

Co od roku 1999 kdy se Putin dostal k moci dokázalo Rusko? Ukrást Krym a rozpoutat válku na východě Evropy a za pět let nedokázali postavit kosmodrom, z kterého by mohli létat a kompletovat v něm rakety.  Šílený Jakunin prohlašuje, že ruské železnice jsou skvělou firmou, která za několik let propojí Čínu s Evropou. Několik let, je v rusku jednotka "dočasnosti" tedy těch několik je 20. Dnes Čínské vlaky objíždí Rusko obrovským obloukem a přesto jsou v Evropě dříve, než kdyby jezdily přes Rusko. 

Ne opravdu v tom nejsou žádní "mocipáni", žádné "tajemno", žádné "skryté síly". Je v tom odvaha demokracií k práci a odvaha tamních lidí pracovat a volit politiky, ctít demokracii, základní slušnost a mravnost. To je vše.