MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

2016-01-29 22:13

Ne nechci.Mezi policisty se najde dost hajizlu a to at je to kdekoliv at u Vas, tak zde v USA. Ja jenom vim ze jejich prace je nebezpecna a ze jsou potreba. Policajti zachranili hodne zivotu a na to se nesmi zapomenout Dnesni cesti policajti ale nejsou takovy vylizanci,jako ti, co  buzerovali lidi za komunistu.

Odpovědi

pan Hnědý

#72460 Re:

2016-01-29 23:10:13

#72459: -  

Jo to byli taky pěkní hajzli. Dnes u nás spíše řádí korupce. Ale problém u US fízlů je, že neumí adekvátně reagovat na hrozbu, chápu že v USA je daleko větší zločinnost a jejich ohrožení je vyšší, ale doby, kdy platilo nejdřív střílej a potom se ptej, už by měly být pryč. Navíc mě sere fakt, že mnohdy takový jedinci slouží u policie dál, tak kde jste ? To asi zaspala i justice .... Je to prostě systémově špatně, střelba je absolutně neadekvátní situaci. Já osobně bych do takové země nejel, protože bych měl strach, že mě zastřelí při běžné silniční kontrole, stačí dostat křeč nebo tik do ruky, nebo se policistovi nebude líbit, jak vysedáte, dáváte ruce na kapotu a už ji máte, dvě dávky a nikdo se nebude předem zajímat, že jste měl parkinsona.

Nepřihlášený uživatel

#72464 Re:

2016-01-30 09:08:29

#72459: -  

Vaše rusko trollí soudu jsou úžasný. Odstatěhujte se do rusákova, tam jsou "vyškolení skvěle" :-)

Jen je zvlášžní, že z rusákova přes masivní propagndu (asi spíše praváě proto, že je to propaganda) odešlo jen v roce 2015  a jen za prvních 10 měsící 240 000 vysokoškoláků a jen do USA právě z rusákova :-).  Obávám se, že z Rusákova už odešlo tolik vysokoškoláků, že Rusákov se prakticky stal opět  diktaturou proletariátu :-)